Industrielektriker till Boliden Electro AB

Industrielektriker till Boliden Electro AB

Vi vet att du är ordningsam, att du är en seriös och driven elektriker.
Vi antar att du idag arbetar som elektriker, har gjort så i ett par år där du idag befinner dig och att du nu letar efter nya utmaningar.
Vill du arbeta på ett stort företag som satsar på sina anställda och som tillsammans utvecklas i snabb takt? Då ska du söka tjänsten idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Boliden Electro:s räkning tunga industrielektriker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Boliden Electro. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Boliden Electro:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar arbete både under som ovan jord i en industriell miljö. Fler arbetsuppgifter som tillkommer är nyinstallation som felsökning och felavhjälpande åtgärder.
Placeringsort för anställningen är Boliden, arbetet är till stor del i närområdet - men vi har även ett betydande inslag av uppdrag som innebär distansarbete. För närvarande har vi pågående projekt på ett par platser i Västerbottensinland, samt Norra Finland.

Vi söker dig som

Är noggrann, driven och självgående, du kommer att möta våra kunder på egen hand i ditt dagliga arbete. Därför är det bra att tänka på att vara hel och ren. Du ska behärska självständigt arbete, och även vara en god lagspelare och kunna fungera väl tillsammans med andra.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underjordsvana och har minst tre års erfarenhet av industri-el, samt ifall du har erfarenhet av att leda montagearbeten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson, 073-8005079

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Boliden Electro har som styrande kärnvärde professionalitet och integritet. Det betyder att de vid varje situation utför sina uppdrag på ett säkert, kvalitetsmässigt och professionellt sätt. Det betyder också att Boliden Electro ska stå fritt från avtal, relationer eller otillbörlig påverkan som sätter egna eller andras intressen före kundens.
Boliden Electro AB bedriver ett målmedvetet kvalitetsarbete, verkar för en ständig förbättring genom systematisk återföring av erfarenheter och synpunkter från organisation och kunder. Du som medarbetare utgör en viktig kugge i detta arbete.

Mer information om Boliden Electro hittar du på deras hemsida: www.bolidenelectro.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 8 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.