Elektriker, Industri - Elkraft & Automation

Elektriker, Industri - Elkraft & Automation

Vill du arbeta med Elkraft och Automation - Gör då det hos oss!
Boliden Electro AB har produkterna, har projekten, besitter kompetensen och har nu 2 tjänster lediga.
Vår installationsavdelning har nyligen stärkts med ännu en projektledare, han heter Örjan Lif, han har nu blivit lite varm i kläderna och vi är redo att växla upp en nivå till inom detta segment.
Vi är selektiva i vår rekrytering och med det menar vi inte nödvändigtvis utifrån kompetens eller erfarenheter, vi tittar främst efter engagemang och personliga egenskaper. Är du en trevlig tjej eller kille med ett tydligt engagemang så kommer du att lyckas hos oss.
Vi tror på våra medarbetare, utvecklar dem och tillsamans växer vi oss ständigt starkare.

Denna verksamhet har framgångsrikt drivits sedan 1928. Vi är trygga i vilka vi är och i det vi gör, vi har inga ambitioner om att nå en viss numerär. Men vi har en ambition om att vara bäst, vi skall utgöra förstahandsvalet för våra kunder.
Våra största kunder är verksamma inom Gruvindustrin, det är där vi har våra projekt. Vi tar ofta totalentreprenader där installation är ett givet inslag, men där vi även tar in Underentreprenörer inom Mark, Bygg, Mek och Smide.
Då du är mogen för det, förväntas du kunna leda delar av sådana projekt.
Vi söker dig som:
-Vill ha en trygg och säker arbetsplats
-Vill utvecklas tillsammans med oss
-Är noggrann
-Passar tider
-Har körkort
-Har ECY certifikat
Mer info
Kontaktperson Jens Holmqvist
Telefon 0910 699401
Email Mejla Jens Holmqvist
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bolidenelectro.se
Sista ansökningsdag 10 aug 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boliden Electro AB som varumärke har funnits sedan 2014. En kort tid jämfört med våra 90 år som kraftleverantör till gruvindustrin. Idag är vårt fokus fortfarande inställt på intelligenta lösningar till gruv- och energisektor. Men energi och dess roll inom industri och samhälle har förändrats. Krav på högre effektivitet, minskad miljöpåverkan och ansvaret gentemot omvärlden fortsätter driva förändringar. En utmaning vi på Boliden Electro gärna accepterar.

I en snabb och föränderlig värld är vi en ledande aktör i vår bransch. Vi arbetar affärsmässigt, lyhört och med fullt fokus på precision och teknisk höjd i syfte att skapa rätt effekt för våra kunder. Med våra ca 45 medarbetare besitter vi en stor mängd samlad kompetens och erfarenhet. Genom denna erfarenhet samt vår passion för samarbete och innovation levererar vi intelligenta kraftlösningar som ökar energieffektivitet, säkerhet och stärker er konkurrenskraft. Vi är placerade i samhället Boliden ca 3 mil väster om Skellefteå, men vår marknad sträcker sig över hela Sverige och även utanför dess gränser.