Vi söker en bilplåtslagare till Bilinorr Skellefteå

Vi söker en bilplåtslagare till Bilinorr Skellefteå

Vill du arbeta med krockskadade bilar? Gillar du att jobba i team? Är du noggrann och resultatinriktat? Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!

Din nästa utmaning

Vi söker dig som har ett intresse för bilar och som gillar att lösa spännande problem. Vi ser gärna att du har bilplåtslagarutbildning och/eller har arbetat som bilplåtslagare eller servicemekaniker tidigare. Vidare ser vi att du är engagerad, noggrann och drivs av att leverera bra kvalité i ditt arbete.


BMW


Tjänsten fokuserar på arbete med BMW-bilar och vi tillhandahåller varumärkesspecifika både grundläggande och löpande utbildningar för reparation av bilarna. Det kommer också att förekomma arbete med Toyota-bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering, montering och programmering av teknisk utrustning.

Vem är du?

Som person är du tekniskt intresserad och trivs att jobba i team, med fokus på hög kvalité och kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete.

Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då vi ser att det är viktigt att kunna arbeta både i grupp och självständigt.

Vi söker dig som har:
 • Alltifrån kort till lång erfarenhet som bilplåtslagare eller servicemekaniker.
 • Ett giltigt körkort med minst behörighet B
Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:
 • Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
 • Personalrabatter hos samarbetspartners
 • Tjänstepension
 • Pensionsrådgivning
 • Frivilliga gruppförsäkringar
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra arbetsmiljö
 • Hobbykvällar
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga tester under året.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bilbolaget
Hemsida https://bilbolaget.varbi.com
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (14 dagar kvar)