Servicerådgivare till BilDahl!

Servicerådgivare till BilDahl!

Sätter du alltid kunden i främsta rummet? Har du ett stort bilintresse och vill tillhöra ett välkänt företag som BilDahl? Ett företag med stor expertis, en ständig framåtsträvan, familjär stämning och service utöver det vanliga.

Ta då chansen och skicka in din ansökan till tjänsten som servicerådgivare hos BilDahl, och gör det redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för BilDahls räkning en Servicerådgivare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos BilDahl under tolv månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

BilDahl grundades 1996 och är en stor aktör inom bilbranschen med ett stort samhällsansvar. De vill göra det enkelt för sina kunder, från första kontakt, genom köpprocessen till ägandet. För BilDahl är det viktigt att leverera den bästa servicen genom hela processen. Därför ska de nu utöka sitt team med en servicerådgivare till Skellefteå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och BilDahls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som servicerådgivare hos BilDahl är du deras ansikte utåt där du levererar hög service till alla BilDahls kunder som består av både privat- och företagskunder. Du kommer att arbeta med kostnadsförslag, reservdelsbeställningar och bokningar av service via telefon och mail. Samtidigt som du ger kunderna på plats ett gott och trevlig bemötande. Du är helt enkelt företagets ansikte utåt och en nyckelperson för verksamheten. Du kommer även att hantera garantiärenden och ha ett nära samarbete med dina erfarna kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Bokningar av service
  • Kundkontakt
  • Beställningar
  • Uppföljning
Vi söker dig som

Har erfarenhet från servicebranschen sedan tidigare då det är av stor vikt att kunderna får bästa möjliga service. Har du erfarenhet från fordonsbranschen eller bara ett stort intresse för bilar ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har god systemvana och uttrycker dig väl i både svenska och engelska, tal och skrift då kunderna kräver detta. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Servicerådgivare hos BilDahl.

Du är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete där du självständigt tar ansvar för dina arbetsuppgifter, självklart efter att du fått en introduktion i arbetet. Vidare ser vi att det är naturligt för dig att vara serviceinriktad och att du tycker om att ha kundkontakt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Leif Dahl grundade företaget BilDahl AB den 1:a april 1996.

Mellan 1996-1999 lades stort fokus i att investera och utveckla lastbilsverkstaden för att kunna tillfredsställa kundernas behov. Lastbilsverkstaden blev sedermera Norrlands modernaste anläggning. Under 2000-talet expanderade företaget vidare längst norrlandskusten. Vid millenniumskiftet förvärvades Skellefteå Bil som blev tredje orten BilDahl etablerade sig på. Under slutet av 00-talet förvärvas Luleå Lastbil som resulterade i att BilDahl fanns och finns från Ö-vik i söder till Luleå i Norr.

BilDahl har kompetensen, expertisen och erfarenheten och det breda sortimentet. De sätter alltid kunden i främsta rummet. De ser till kundens behov och anpassar sina lösningar för bästa resultat. De ger rätt råd och tips, återkopplar snabbt och är lätta att få tag på. De håller vad de lovar och levererar i tid.

Pålitlighet och kvalitet utgör grunderna i ett professionellt arbete. De anstränger sig för att förstå sina kunders situation för att kunna leverera den bästa möjliga lösningen. De vill att människor ska lita på dem och känna sig trygga, och strävar alltid efter att leverera det lilla extra.

BilDahls medarbetare är stolta och glada över det arbete de utför och vad de kan erbjuda. De är familjära och bidrar till ett positivt klimat genom att visa omtanke och stötta varandra i vardagen.

Läs gärna mer om BilDahl på deras hemsida: Bildahl.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland!

Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.