Produktionsplanerare och inköpare

Produktionsplanerare och inköpare

Hos Best Glass i Burträsk är organisationen platt och beslutsvägarna korta. Du kommer att ha nära kontakt med såväl kollegor som chef samt goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget. Just nu är vi inne i en spännande fas med nya ägare, vilket kommer innebära förändring och nya arbetssätt. För att trivas i rollen tror vi att du har förmågan att se saker i ett större sammanhang, trivs med utvecklingsarbete samt att arbeta med förbättring och optimering.

I rollen som produktionsplanerare kommer du att ansvara för att samordna och optimera produktionen utifrån våra kundordrar. Vår produktion är orderstyd med kundspecifika beställningar. Detta ställer höga krav på flexibilitet och optimering av produktionen för att uppnå kundkrav och leveranstider.

Du kommer även att arbeta med inköp av glas och andra insatsvaror till produktionen samt utveckla och säkerställa vårt kvalitetssystem där vissa kvalitetskontroller kan ingå.

En relevant utbildning inom logistik, produktion och inköp är meriterande. Yrkeserfarenhet inom området är givetvis också meriterande. För att lyckas i rollen ser vi att du har god förmåga att förstå planeringsarbetet och dess flöde. Du är drivande samt duktig på att prioritera och fatta beslut och gillar struktur, ordning och reda.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Kunskaper i finska är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Maria Nilsson
Email Mejla Maria Nilsson
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bestglass.se
Sista ansökningsdag 23 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Best Glass Oy är Norra Europas största tillverkare av isolerglas. Företaget tillverkar redan nu över 45 procent av isolerglaset som används i Finland och finns nu även på marknaderna i Sverige och Norge. Best
Glass har som ambition att bli den ledande planglastillverkaren i de norra delarna av Finland, Sverige och Norge. Som ett led i detta förvärvades under sommaren 2018 verksamheten i Systemglas Produktion i Burträsk.