Rekrytering av Uppdragsansvarig El-konsult till Bengt Dahlgren

Rekrytering av Uppdragsansvarig El-konsult till Bengt Dahlgren

Arbetar du idag som El-konsult, entreprenör eller konsult inom El och Tele och känner dig redo att ta nästa steg i karriären? I rollen ges du möjlighet att bygga upp en egen grupp samt utveckla företagets verksamhet i Norrland.

För att trivas på plats hos Bengt Dahlgren är du en person som gärna omges av människor, du är prestigelös och har lätt att skapa långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bengt Dahlgrens räkning en El-konsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bengt Dahlgren.

Bengt Dahlgren i Skellefteå består i dagsläget av tre medarbetare och deras intentioner är att växa i ett högt tempo, vilket de har mycket goda förutsättningar till. Här kommer din entreprenörsanda vara bidragande i hur högt tempo Bengt Dahlgren ska växa då du kommer ges stora möjligheter att påverka expansionen.

PS! I Bengt Dahlgrens tillväxtresa tar de givetvis emot ansökningar inom samtliga av deras dicipliner: Bygg & Fastighet, Energi & Miljö, Projektledning, Geo samt Installation

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som uppdragsansvarig El-konsult kommer du att vara med under hela processerna, allt ifrån att kontakta kund till att projektera och sedan slutföra projektet för att därefter ansvara över besiktning.

Initialt sker arbetet självständigt och du driver dina egna projekt, men du har även dina kollegor i Stockholm som bollplank när du dyker på utmaningar. Målbilden är att El-sidan ska växa och här ges du möjligheten att vara med att bygga upp den.

Vi söker dig som

Har relevant utbildningsbakgrund samt samlat på dig några års arbetslivserfarenhet alternativt skapat dig dessa kunskaper från arbete som entreprenör eller kanske som konsult inom El och Tele. Du har B-körkort och hanterar det svenska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med Bengt Dahlgrens kunder.
Det är meriterande för tjänsten om du kan hantera CAD. Vi ser även positivt på att du med ditt kontaktnät kan dra i trådar och på så sätt påverka Bengt Dahlgrens orderingång.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengt Dahlgren. Du är person som trivs att omges av människor, du är prestigelös och har lätt att skapa långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering, tillsvidare
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. Vi tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom installation, brand & risk, bygg & fastighet och energi & miljö. Vi är även certifierade enligt ISO 14001 och 9001.

Vår breda kompetens och vårt stora utbud av tjänster gör att vi kan erbjuda kundnära helhetslösningar genom hela processen. Vi hjälps åt att utveckla spetskompetens för våra kunder, som teknikkonsulter strävar vi efter att göra det svåra enkelt.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (29 dagar kvar)