Byggrådgivare Beijer Skellefteå

Byggrådgivare Beijer Skellefteå

Har du en gedigen säljerfarenhet och är på jakt efter din nya utmaning inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag med möjlighet till stor frihet? Beijer Skellefteå söker nu en dig att komplettera vårt vassa säljteam med! Ansök i dag och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som Byggrådgivare erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. Här får du möjligheten att arbeta med relationsskapande på heltid! Dessutom blir du en del av ett starkt, engagerat säljteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar. I rollen som byggrådgivare fyller du en viktig funktion genom att ständigt effektivisera byggprocesserna för våra kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter
  • Försäljning till befintliga och nya kunder
  • Offert- och orderhantering
  • Systemarbete i diverse digitala system/verktyg
  • Jobba med sortiment och kampanjer på byggmarknaden.
Vem söker vi?

Som byggrådgivare ingår du i ett säljteam lett utav en butikschef. Tillsammans är vårt uppdrag att arbeta relationsinriktat och utveckla den lokala försäljningen mot våra privat och proffsskunder.

För att lyckas i rollen tror vi på ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Vidare trivs du i ett företag med ett starkt centralt stöd i kombination med ett lokalt självständigt ansvar. Kunskap och erfarenhet inom bygghandelsförsäljning är vital för att lyckas i rollen som byggrådgivare. Vi behöver kunna besvara våra proffskunders frågor.

Krav för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av försäljning av eller kunskap inom byggmaterial
  • Gedigen säljerfarenhet
  • Körkort
Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till butikschefen och blir en del av ett härligt, passionerat Butiks
-team.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Per Gunnarsson Beijer Byggmaterial,

per.gunnarsson@skelleftea.beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Skellefteå.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.