BIMworks Sweden AB söker CAD-projektörer

BIMworks Sweden AB söker CAD-projektörer

Intresset för flerbostadshus i trä har ökat kraftigt. Genom 3D modellering projekterar vi byggnader med trästommar upp till sju våningar! Vi projekterar fastigheter som är hållbara för miljön och som är ekologiska på riktigt. Vårt kontor i Skellefteå behöver förstärkning och vi söker nu projektörer för kommande projekt.
Vi erbjuder en arbetsplats som ligger i framkant när det kommer till framtidens modellering, där vi jobbar nära våra kunder för att hela tiden utveckla såväl våra egna som kundernas processer.

Dina arbetsuppgifter

Som projektör hos BIMworks Sweden AB kommer du att skapa 3D-modeller från grunden. Arbetet sker i nära samarbete med både kollegor och kunder. I arbetet ingår det att utveckla såväl interna som externa processer, vi finns med i projekten från början till slut.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning och har erfarenhet av CAD-ritning. För att lyckas i rollen som projekterare krävs det att du är noggrann, har ett metodiskt arbetssätt och att du har ett öga för detaljer. Du har lätt för att skapa goda relationer och arbetar lösningsorienterat med kunden i fokus. Det är viktigt att du är en lagspelare som även har en god förmåga att arbeta individuellt.

Rollen kräver goda datorkunskaper samt att du behärskar engelska i tal och skrift. Behärskar du även det svenska språket så ser vi det som en fördel men det är inget krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar BIMworks Sweden AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Email Mejla Ellen Berg
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BIMworks Sweden AB projekterar kompletta 3D modeller inklusive all installation.Våra kunder är till största del husfabriker som bygger och levererar prefabricerade husdelar i trä. Våra kunder ser helheten av projekteringen som en viktig nyckel för att kunna effektivisera hela kedjan. Kunderna finns i alla delar av landet.