Servicetekniker till Atlas Copco i Skellefteå

Servicetekniker till Atlas Copco i Skellefteå

Är du serviceinriktad, tekniskt kunnig och uppskattar varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser? Då är det här rätt tjänst för dig! Nu söker Atlas Copco en Servicetekniker till Skellefteå med omnejd. Eftersom närhet till våra kunder inom distriktet är viktigt, utgår våra Servicetekniker från hemmet. Det innebär också att uppdragen huvudsakligen utförs som dagsresor, men övernattningar kan förekomma.

Din roll
Som Servicetekniker ingår du i ett team med tekniker och du rapporterar till din Servicechef. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll av tryckluftskompressorer, akuta reparationer och renoveringar. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder i ditt distrikt, men du kan också behöva täcka upp i andra delar av regionen. Du utgår hemifrån och sköter själv orderregistrering, tidrapportering, fortbildning via e-learnings, web-konferenser samt hämtar mycket instruktioner och information via din bärbara dator.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som Servicetekniker med ett mycket brett arbetsområde. Arbetet omfattar service av små standardkompressorer lämpliga för mindre verkstäder men också specialbyggda kompressorer avsedda för stålverk och pappersbruk. Vi utför där även service av tryckluftstorkar och annan luftbehandlingsutrustning.

Din profil
Du är en mångkunnig tekniker, med erfarenhet från mekanik och även elektroniskt servicearbete och felsökning på maskiner. Vi ser gärna att du har förståelse för och erfarenhet av självständigt arbete ute hos kund. Du bör också vara van vid att ha direktkontakt med kunder. Erfarenhet av konfiguration och optimering av elektroniska styrsystem, felsökning av elsystem och arbete på distans är meriterande. Kylcertifikat och BE körkort är också mycket värdefulla meriter.

Grundläggande kvalifikationer:
  • Erfarenhet inom något av områdena mekanik, el, elektronik, fordonsteknik eller motsvarande.
  • Körkort för personbil
  • Omfattande datorvana.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Vid anställning genomförs en bakgrundskontroll och för vissa kunders räkning görs en säkerhetsprövning.

Personliga egenskaper
Du är en problemlösare som tycker om att ha ordning och reda samtidigt som du är öppen för förändringar inom organisation och produktflora. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande samt god social förmåga. Verksamheten bygger på medarbetare som kan förvalta förtroende, befogenheter, ta stort eget ansvar och kan ta hand om nya situationer på ett sätt som ger fördelar för kunderna och företaget. Rätt inställning och personliga egenskaper kommer att värderas högt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Dock senast den 23 september 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Det går även bra att söka tjänsten genom din Linkedinprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja tel. 0768 - 24 60 04.

Välkommen med din ansökan!

Sökord:
fälttekniker, mekaniker, fordonsmekaniker, elektriker, tekniker, mekanik, hydraulik, elektronik, fordonsteknik, el
Mer info
Kontaktperson Josefin Träpja
Telefon 0768 - 24 60 04
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.atlascopco.com/sv-se
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atlas Copco Compressor AB är det svenska försäljningsbolaget för tryckluftslösningar till kunder inom bl.a. pappers- och massaindustri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning, läkemedelsindustri och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftanläggning. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter. Atlas Copco Compressor AB är med sitt breda program av kvalitetsprodukter med hög tekniknivå, marknadsledande i Sverige och stora delar av världen.