Servicechef till Assemblin VS i Skellefteå

Servicechef till Assemblin VS i Skellefteå

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,6 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på www.assemblin.se

Servicechef till VS Skellefteå

I Skellefteå söker vi ny chef till vår serviceavdelning.

Ledare för servicegruppen

Vi söker dig som har god erfarenhet från branschen . Du har en stark drivkraft att finna lösningar med en positiv attityd.

Tjänsten avser heltid med placering i Skellefteå rapporterande till filialchefen

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan

Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill

Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss

Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Kai Harjutsalo på telefon: 010-475 31 43.
Mer info
Kontaktperson Kai Harjutsalo
Telefon 0104753143
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Byggingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin VS
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (46 dagar kvar)