Serviceelektriker till Assemblin El Skellefteå

Serviceelektriker till Assemblin El Skellefteå

Serviceelektriker sökes
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu ett antal serviceelektriker på heltid med placering i Skellefteå.

Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera.
Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2019-08-15.
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta filialchef Tomas Marklund 072-206 77 32 eller via mailadress tomas.marklund@assemblin.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juli 2019 (52 dagar kvar)