Entreprenadelektriker till Assemblin El Skellefteå

Entreprenadelektriker till Assemblin El Skellefteå

Entreprenadelektriker

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin expanderar då efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi söker nu ett antal entreprenadelektriker på heltid med placering i Skellefteå.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Lagkänsla är viktigt för oss.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt men i ett arbetslag med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2019-08-15. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Tomas Marklund 072-206 77 32 eller via mailadress tomas.marklund@assemblin.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 14 juli 2019 (56 dagar kvar)