Anjo Mekanik söker svetsare!

Anjo Mekanik söker svetsare!

Dina arbetsuppgifter

Som svetsare på Anjo så har du ett omväxlande arbete där du får möjlighet att jobba med många olika moment inom svetsning. Dina dagar kommer dels att bestå av reparation av hydraulcylindrar men också nytillverkning av dessa. Då vi har många olika produkter och tillverkar små serier så behöver du ha goda kunskaper inom ritningsläsning.

Din profil

Vi tror att du som söker är en optimistisk och prestigelös person som ser möjligheter snarare än problem. För att passa in hos oss på Anjo Mekanik ser vi att du är en flexibel och anpassningsbar person, samt har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Vi ser gärna att du har en svets-utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig, detta är dock inget krav.

Meriterande:
  • Fordonsintresse.
  • Truckkort
  • Giltig svetslicens
  • Hydraulik-kunskap
Ansökan

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Lundström via tfn: 073 351 27 44

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Maja Lundström
Telefon 073 351 27 44
Email Mejla Maja Lundström
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anjo är ett familjeägt företag som grundades 2002 i Skellefteå. Precis här i Skellefteå finns många föregångare inom hydraulik och mekanik med flera företag som stakat ut vägen. Vi är stolta över att bära den kunskapen vidare! Vi på Anjo är experter inom renovering av befintliga cylindrar och nytillverkning av hydraulcylindrar. Anjo har även en egen produktion av hydraulcylindrar där konstruktionsavdelningen konstruerar efter kundens önskemål och krav. Idag arbetar 15 medarbetare i lokalen som ligger belägen på Hedensbyn i Skellefteå.

Läs mer om oss på vår hemsida www.anjomekanik.se