Anjo Mekanik söker en hydraultekniker/reparatör

Anjo Mekanik söker en hydraultekniker/reparatör

Som hydraultekniker på Anjo får du möjlighet att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter. Du erbjuds också en välutrustad verkstad som ständigt uppdateras och utökas för att tillgodose kundens krav. På företaget finns en bred kompetens och positiva människor som värdesätter enkelhet och prestigelöshet.

Dina arbetsuppgifter

Som hydraultekniker på Anjo kommer du att arbeta med reparation och service av hydraulcylindrar. Arbetet kommer i huvudsak att ske i verkstan på Hedensbyn men det kan även förekomma arbeten ute på fält. Arbetsuppgifterna är varierande och du har ett stort utrymme att själv planera och genomföra arbetet. Du har en nära dialog med kunden tillsammans med företagets konstruktionsavdelning, där din arbetsuppgift blir att skräddarsy lösningar efter kundens behov och önskemål. Du ansvarar även för inköp av material för kommande arbeten.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att vara rätt för rollen har du ett stort intresse för teknik och hydraulik samt en bakgrund inom industrin. Det är meriterande om du har grundläggande hydraulikkunskaper samt erfarenhet från att ha arbetat med hydraulik. Som person är du innovationsrik och utvecklingsorienterad. Vidare ser vi att du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och arbetar med stort kvalitetsfokus. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och att du är van att ta egna initiativ.
B-körkort är ett krav.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Anjo Mekanik med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, e-post: anna@wikan.se

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2020-11-04.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anjo är ett familjeägt företag som grundades 2002 och som i huvudsak arbetar med hydraulcylindrar. Oavsett om det handlar om renovering av befintlig cylinder, försäljning av standardcylindrar eller rådgivning och nytillverkning av hydraulcylindrar, så är Anjo en partner med gedigen erfarenhet.
Anjo har även en egen produktion av hydraulcylindrar där konstruktionsavdelningen konstruerar efter kundens önskemål och krav. Idag arbetar 15 medarbetare i lokalen som ligger belägen på Hedensbyn i Skellefteå.