Allmiljö söker en transportledare med personalansvar

Allmiljö söker en transportledare med personalansvar

Vi är ett företag som är verksamma i en expansiv och trygg bransch. Vårt uppdrag är att utföra och utveckla återvinningstransporter samt slam- och renhållningstjänster. Vi förenar miljöhänsyn med ekonomiskt utbyte, vilket leder till ett ständigt arbete med förbättringar. För att minska vår miljöpåverkan har vi tydliga interna mål bland annat gällande ecodriving.

Just nu söker vi en transportledare till vårt team! Att vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta är viktigt för oss, vilket avspeglas i de kärnvärden vi står för: att vara personlig, omtänksam och modig.

Dina arbetsuppgifter

Som transportledare kommer du att styra, samordna och planera arbetet i Skellefteå. Arbetet innebär också att skapa och behålla goda relationer med kunder, miljöarbetare och chaufförer. I rollen arbetar du även nära transportledare och platschef i Vännäsby/Umeå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Daglig styrning av drift av renhållningsverksamhet och containerkörning
  • Orderhantering
  • Personalplanering och arbetsledning
  • Analyser och strategiskt arbete
  • Förbereda underlag för fakturering
  • Back-up för transportledare i Umeå
Din bakgrund/Dina egenskaper

För att vara rätt för rollen tror vi att du har erfarenhet av åkeri- och transportbranschen. Har du tidigare arbetat som transportledare är det meriterande men inget krav. Du är strukturerad och har god datavana och administrativ förmåga. Du behöver inte vara en bilmekaniker men vi ser gärna att du har ett fordonsintresse. Vi tror även att du innehar både B och C-körkort samt att du är prestigelös då du vid enstaka tillfällen kan behöva rycka in som chaufför.

Viktigt för denna roll är att du har en god samarbetsförmåga och att du kan se till helheten. Som ledare är du coachande och stöttande. Du uppmuntrar dina medarbetare till att utvecklas och växa. Vidare tror vi att du har en god förmåga att lyfta fram dina idéer och förbättringsförslag till både kunder och medarbetare.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-05-20, men ansök så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Allmiljö med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Email Mejla Ellen Berg
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Allmiljö ska med fordon för effektiv transportverksamhet erbjuda miljöriktiga totallösningar för avfalls- och återvinningstransporter. Företaget omsätter ca150 miljoner kronor/år och har cirka 90 anställda. Företaget är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO-standarden. Allmiljö är ett dotterbolag inom Kaj Johansson Gruppen AB. Koncernen omsätter ca 390 miljoner kr/år och har ca 220 anställda.