Kvalitetsingenjör

Kvalitetsingenjör

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka jobb hos oss! Vi söker nu en driven och strukturerad kvalitetsingenjör som vill vara del i vår framgång.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsingenjör ingår du i ett HSQE-team om totalt fem personer som arbetar med frågor inom hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet. Tjänsten innebär hantering och utredning av kundreklamationer och att driva förbättringar inom alla områden. Samarbete med övriga avdelningar på Alimak och även inom koncernen är en del av vardagen. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har en utbildning med teknisk inriktning och vi ser det som meriterande om du har det från universitet eller högskola. Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och sätter stort vikt vid personliga egenskaper och ett tydligt kundfokus. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i att arbeta med PC.

Som person är du utåtriktad och tycker om att jobba i team med människor samtidigt som du inte är rädd för att ta egna initiativ när det krävs. Det är viktigt att du har en stor portion servicekänsla och att du har förmåga att uttrycka dig professionellt. Samarbetsförmåga och driv är viktiga egenskaper att besitta. Arbetet kräver att du har hög kvalitetsmedvetenhet, är strukturerad och flexibel samt ser möjligheter i förändringar.

Erbjudande
Vi söker talanger som trivs i en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Vi behöver människor som vill bidra, påverka och göra skillnad där vi tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Som anställd på Alimak blir du en viktig del i en gemenskap där teknikintresset delas och du får kan växa som individ. Utöver detta erbjuder vi även bland annat:
  • Möjlighet till flexibla arbetstider
  • Ersättning vid kostnad för tandvård
  • Ersättning vid kostnad för massage
  • Ersättning vid kostnad för träningskort
  • Tillgång till eget gym på arbetsplatsen
  • Tillgång till sjukgymnast, läkare, psykolog, mm via företagshälsovård
  • Tillgång till företagets idrottsförening Alimak IF, med olika aktivitetssektioner som samordnar träffar inom fotboll, hockey, golf, cykling, mm.
  • Rabatterade hockeybiljetter
  • Tillgång till fjällstuga
  • Avdelningsaktiviteter där företaget bidrar med personalpeng
Vill du veta mer
Kontakta avdelningschef Björn Wikström, telefon 070-6608710.

Facklig företrädare för Unionen är Mats Johansson, telefon 072-4625962.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV till HR-chef Anna Eriksson-Ek via e-post: anna.eriksson-ek@alimakgroup.com

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden, sista ansökningsdag 2021-05-10. Tjänsten avser heltid och tillsvidare med tillträde efter överenskommelse. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alimak Group Sweden AB som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Verksamheten i Skellefteå har cirka 350 anställda och ingår i Alimak Group. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.