Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare

Är du duktig på C, C++ C# eller .NET? Eller är du vass på Python? Då har vi kanske jobbet för dig!

Hos oss är du inte en utbytbar del i ett stort maskineri utan en värdefull medarbetare med en central roll i vår verksamhet och de projekt vi driver. Du kommer arbeta under stort eget ansvar i rollen som specialist inom ditt område.

Du får gärna ha erfarenhet från optisk mätteknik och bildbehandling, men det är inget krav. Vårt team skulle stärkas av erfarenhet från produktutveckling.

Personliga egenskaper vi värdesätter är prestigelöshet, engagemang och ansvarskännande. Du bör också vara nyfiken på hur dina kunskaper kan användas för att lösa problem inom andra branscher än du har erfarenhet från. Adopticum driver projekt inom industri, hälsovård, omsorg och andra sektorer där vår kompetens kan ge upphov till innovativa lösningar.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetet är omväxlande. Vissa dagar befinner du dig i en konsultroll och nästa dag spånar vi innovationsprojekt. Det finns utrymme för att dina idéer ligger till grund för vilka samarbeten vi söker och vilka projekt vi realiserar.

Är du dessutom intresserad av regional utveckling och vill åstadkomma nått mer genom ditt arbete, då har du nog hittat drömjobbet!

Tjänsten är placerad i Skellefteå, resor över hela Västerbotten och Norrbotten förekommer. B-körkort är ett önskemål.

Om oss
Adopticum är en liten organisation präglad av entreprenörskap och nybyggaranda. Vi är fast beslutna om att spela roll och bidra till ett starkt näringsliv i regionen.

Vår verksamhet är centrerad kring tillämpningen av beröringsfri mätteknik och optisk sensorteknik, ett av Europas hetaste teknikområden. I områdets framkant finns potential för ökad konkurrenskraft, nya produkter och nya tjänsteerbjudanden. Just detta är Adopticums uppdrag; att bidra till stärkt konkurrenskraft i det norrländska näringslivet för tillväxt i regionen.

Det gör vi genom att driva innovations- & produktutvecklingsprojekt, sprida kunskap och bidra med vår kompetens till nytta för företag i hela norra Sverige.
Mer info
Kontaktperson Kenth Johansson
Telefon 0701754444
Email Mejla Kenth Johansson
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adopticum.se
Sista ansökningsdag 10 mars (47 dagar kvar)