Servicetekniker till SKF

Servicetekniker till SKF

Är du en lösningsfokuserad och erfaren servicetekniker som trivs ute på vägarna och gillar att arbeta självständigt? Ta chansen att bli servicetekniker hos SKF!

Om tjänsten
I rollen som servicetekniker hos SKF Lubrication arbetar du mot entreprenadbranschen och mot industrierna i Norrland. Du planerar och utför servicearbeten, installerar smörjsystem och levererar smörjprojekt. I tjänsten ingår dessutom att utveckla affärsmöjligheter och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Tjänsten är placerad i Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå eller i någon annan stad längs norrlandskusten. Du utgår från hemmet men spenderar de flesta av dina dagar på resande fot ute hos våra kunder.

Du ingår i en grupp om 10-talet servicetekniker och jobbar tätt ihop med övriga organisationen. Du rapporterar till Service Manager.

Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse med anställning direkt hos SKF.

Om dig
Du är erfaren servicetekniker eller mekaniker. Du har tidigare arbetat med antingen smörjsystem, hydraulik, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Meriterande är om du har erfarenhet av svetsning och rörmontage. Du har också ett stort tekniskt intresse. Du trivs ute på vägarna och med att arbeta på annan ort.

Du har baskunskaper inom office-paketet, du talar flytande svenska och du kan läsa och förstå manualer på engelska. Meriterande är om du har Heta arbeten och Saxlift.

Som person är du självständig och lösningsorienterad. Du är driven, handlingskraftig men också serviceminded.

Viktigt för tjänsten är;
  • Bakgrund som servicetekniker eller mekaniker
  • Stort tekniskt intresse
  • Självständighet och eget driv
  • God kommunikativ förmåga
  • Kundfokus
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om SKF och SKF Lubrication
SKF startade 1907 med en innovation som förändrade världen och våra lösningar fortsätter göra skillnad än idag. Tillsammans med 45 000 kollegor i 130 länder har du alla möjligheter att få världen att snurra mer effektivt. Inom affärsområdet Lubrication är vårt uppdrag att utveckla, sälja, installera och serva automatiska smörjsystem som används i alla typer av industriella utrustningar och på mobila applikationer. Vi hjälper kunden att öka sin tillgänglighet, minska sina kostnader och öka sin konkurrenskraft. Bland kunderna finns tillverkare av bland annat skogs- och entreprenadmaskiner, personbilar, lastvagnar, utrustning till pappers- och gruvindustrin samt förpackningslösningar.

SKF Lubrication teamet i Sverige består av ca 45 medarbetare placerade på olika siter från Kiruna i Norr till Landskrona i Söder.

Om rekryteringsprocessen
SKF har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Rekryteringsarbetet sker löpande med sista ansökningsdag 2021-04-18.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen hör av dig.

Rekryteringskonsult Adecco:
Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller johanna.stighall@adecco.se

Har du frågor angående registrering av din ansökan, var god kontakta Adeccos support via info@adecco.se

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.