Rekryteringskonsult Adecco Skellefteå

Rekryteringskonsult Adecco Skellefteå

Vi stärker Adecco-teamet i Skellefteå med en Rekryteringskonsult

Vi söker nu en Rekryteringskonsult som vill arbeta tillsammans med ett mycket kunnigt konsultteam som gillar förändring, resultat och att ha roligt tillsammans! Är du en passionerad person som uppskattar att göra affärer och att träffa människor i ett utvecklande klimat med korta beslutsvägar? Då kan rollen som Rekryteringskonsult på Adecco i Skellefteå vara din nästa utmaning!

Om tjänsten

Genom både egen försäljning och med ett starkt stöd av kontorets säljresurser ska du som Rekryteringskonsult, numera kallat Talent Agent hos oss globalt, initiera och självständigt genomföra direktrekryteringar till kunder och följa upp dessa enligt given process.
På Adecco har vi förmånen att arbeta med effektiva rekryteringsverktyg och väl genomarbetade metoder både för våra rekryteringsprocesser och vår försäljning. Vi inspireras och utmanas av dialogen med våra kunder och vi värnar om våra kandidater som är grunden till vårt värdefulla nätverk. Vi har ett nära samarbete med såväl stora som små företag, organisationer och myndigheter, där tjänsterna vi tillsätter varierar inom kategorierna specialister, chefer samt på executive nivå. Vi arbetar efter en väldefinierad metod och process, men det är inte det som gör oss unika, utan på vilket sätt vi integrerar personbedömning med försäljning, affärsmässiga dialoger och ett lagarbete utöver det vanliga.

Om dig

För att lyckas i rollen så ser vi att du har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot t ex HR, ekonomi, organisation eller försäljning. Har du dessutom erfarenhet inom rekryteringsbranschen och/eller mötet av chefer och ledare från olika branscher och organisationer, ser vi att du har en god grund att stå på. Det är en merit om du tidigare arbetat som rekryteringskonsult eller i en liknande roll. Du känner dig trygg med vad du kan och är duktig på att sälja in dina tjänster och stimuleras av att dela med dig.

Som hjälp har du tillgång till alla Adeccos rekryteringssystem, databas, testverktyg och andra kanaler och nätverk som ingår i vår stora organisation. Du är duktig på att skapa kontakter och relationer. Du kan enkelt förstå företagets behov och hittar de bästa kandidaterna för kunden. Du vill arbeta långsiktigt och är noga med att bygga nätverk och relationer som håller. Vi söker en omtänksam, driven lagspelare som stimuleras av nya idéer, samarbete och framgång. Du har stor servicekänsla, kund- och affärsfokus och levererar alltid det du lovat. Du är professionell, effektfull och möter alla människor med respekt.

Vi är ett globalt företag och rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga så det är en förutsättning att du uttrycker dig väl på både svenska och engelska.

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag.

Anställningen

Tjänsten som Talent Agent är en intern tjänst där du blir anställd i Adecco HR med 6 månaders provanställning. Du välkomnas till Adecco kontoret i Skellefteå som har verkat sedan år 2000 och består av ett tryggt, kompetent team med en fantastisk laganda. Vi värnar om våra anställda och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Ansvarig för rekryteringsprocessen är vår Talent Sourcer Linda Mattsson, e-post: linda.mattsson@adecco.se

Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.