Lagerarbetare till Adecco

Lagerarbetare till Adecco

Om tjänsten
Som lagerarbetare kommer du att arbeta med inregistreringar, plockning, packning, registrering av utleveranser per kundorder, truckkörning och med att hålla ordning och reda. Du kommer jobba i ett team av två. Tunga lyft kan förekomma. Arbetstiderna är 07:00 till 16:00.

Vi söker dig som har truck kort A1 till A4 och erfarenhet av liknande tjänst är meriterande. Vidare ser vi att du har datorvana och att du är ordningsam, stresstålig och arbetsam.

Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående och för rätt person finns möjlighet till övertag av kund för fortsatt anställning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hans-Olov Gustavsson via 070 277 6675

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hans-Olov Gustavsson
Telefon 070-2776675
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.