Ekonom till Valutec AB

Ekonom till Valutec AB

Är du erfaren ekonom och vill ta nästa steg i karriären tillsammans med ett världsledande och expansivt bolag? Ta chansen och sök!

Om tjänsten
Som ekonom på Valutec kommer du att arbeta med löpande ekonomiuppgifter såsom bokföring och avstämning, leverantörs- och kundreskontra samt rapportering till moderbolag. Du arbetar mot både den svenska och utländska marknaden. Du arbetar på Valutecs kontor i Skellefteå och du ingår i ett team med två kollegor som du arbetar nära. Du har även nära kontakt med projektledare och säljare inom bolaget.

Tjänsten är heltid med förtroendetid/flex.

I din roll som ekonom på Valutec kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Avstämningar
  • Rapportering
  • Bokslut
Valutec AB erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller som har annan relevant utbildning inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet inom yrket.

Som person är du noggrann, flexibel och har en positiv inställning. Du har en hög arbetsmoral och integritet. Du gillar ordning och reda och du tycker att det är roligt att jobba!

Viktigt för tjänsten är:
  • Ekonomisk utbildning
  • Kunskaper i Excel
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Pyramid samt om du har arbetat med utländska kunder/leverantörer.

Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Valutec
Valutec AB ägs av Valutec Group AB, med säte i Skellefteå. Valutec Group är en svensk koncern som ägs till större delen av Addtech AB vilka är börsnoterade.
Valutec Group AB äger även dotterbolagen Valutec Oy i Riihimäki, Finland, Valutec LLC i St Petersburg, Ryssland samt Valutec Wood Drying Inc i Vancover, Kanada.
Sammantaget förfogar koncernen över marknadens bredaste produktprogram baserat på svenskt och finskt kunnande inom virkestorkning och med över 4 000 levererade virkestorkar är vi ledande i Europa.
Valutec samarbetar med kvalificerade partners och specialiserade utrustningsleverantörer i både Sverige och Finland. Valutec Group AB är Nordens och en av Europas ledande leverantörer av virkestorkar.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har Valutec AB valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller johanna.stighall@adecco.se

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se

Sista ansökningsdag är den 7/3, men vänta inte med att söka då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonom, Ekonomi, Valutec, Valutec AB, Valutec Group AB, Redovisning, Bokföring, Adecco
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.