Arbetsledare till Boliden Rönnskär, Svavelproduktverket

Arbetsledare till Boliden Rönnskär, Svavelproduktverket

Om tjänsten
Som arbetsledare på svavelproduktverket är din huvudarbetsuppgift att ansvara för din grupp på 20 st skiftgående medarbetare samt leda den dagliga verksamheten. Du ansvarar också för personalplanering, arbetssätt, rehabilitering, utvecklingssamtal och kompetensutveckling. Du kommer aktivt att delta i vårt förbättringsarbete och driva utvecklingsfrågor tillsammans med dina medarbetare. Som arbetsledare rapporterar du direkt till sektionschefen för smältning. Andra viktiga arbetsuppgifter är säkerhets och miljöfrågorna som vi prioriterar högt i vårt arbete.

I din roll som arbetsledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Personalansvar
  • Ledarskap
  • Förbättringsarbete
  • Säkerhets- och miljöfrågor
Om dig
Som arbetsledare på Rönnskär har du minst 3-årig gymnasieutbildning, gärna någon påbyggnadsutbildning inom relevant område. Du har tidigare haft personalansvar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har kännedom om myndigheters krav för inre och yttre miljö, samt kännedom om New Boliden Way, LEAN och Maximo. Utbildning inom ledarskap är meriterande.

En arbetsledare på Rönnskär är en person som målmedvetet leder och styr den dagliga verksamheten med engagemang, entusiasm och ansvar. Vi söker därför ledare med ett modernt och framtidsorienterat synsätt som är strukturerad, drivande och målinriktad. Du har intresse för ledarskap samt god förmåga att stödja och inspirera människor i deras utveckling. Du skapar energi och glädje i din omgivning och är trygg, lyssnande, handlingskraftig. Du trivs i att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förändringsarbetet och skapandet av struktur och ordning, ser en utmaning i att arbeta med ständiga förbättringar.

Om Boliden
Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jenny Lundberg via Adecco, 073-684 71 19

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan. Sök redan idag, vi har löpande urval!

Sökord
Arbetsledare, personalansvar, Skellefteå, Skelleftehamn, Rönnskär, Boliden, Adecco
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.