Vill du jobba med produktutveckling? Utvecklare till Tieto sökes!

Vill du jobba med produktutveckling? Utvecklare till Tieto sökes!

Vill du bli en del av tietos utvecklarteam i Skellefteå och främja samhällsutvecklingen? Då tjänsten anpassas efter din nuvarande nivå så lämpar den sig både seniora eller juniora utvecklare. Du kommer att tillhöra ett härlig utvecklarteam på Tieto i Skellefteå med stöttande kollegor. Bli en del av ett spännande företag som är i framkant gällande teknik och som dessutom arbetar för samhällsutvecklingen. Ta chansen och sök tjänsten!

Information om uppdraget

Academic Work söker utvecklare till Tieto.

Du kommer att ingå i ett utvecklarteam inom Healthcare and Welfare och arbeta med produktutveckling inhouse. I teamet i Skellefteå arbetar ca 18 andra utvecklare, men du kommer också att ha kontakt med medarbetare utomlands.
Health and Welfare arbetar mot kommuner och förser både medborgare samt handläggare med system.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta med produktutveckling och vara med i hela processen, i allt från kodning till underhåll och leverans. Hos tieto kommer du jobba agilt med scrum där du kommer ingå i ditt team på 4-8 personer

Tjänsten passar både dig som är ny i karriären och också dig som har erfarenhet sedan tidigare, den anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, såsom datavetenskap, systemvetenskap eller ingenjörsutbildning
 • Har kunskaper i C#.NET, html, JavaScript
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift, då Tieto arbetar i en internationell miljö
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av utveckling

Som person ser vi att du..
 • är en problemlösare
 • har en god samarbetsförmåga
 • är strukturad
Arbetet sker i team och du tycker därför om att arbeta tillsammans med andra. Du tar eget ansvar för ditt arbete och säkerställer att ditt team når deadlines samt att arbetet blir slutfört på ett bra sätt. Du uppskattar de tekniska utmaningar du ställs inför och ser problemlösning som något positivt. Du jobbar gärna proaktivt för att hålla kvaliteten på ditt arbete. Avslutningsvis är du nyfiken och vill fortsätta utveckla dina kunskaper.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Skellefteå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Se filmen om Tieto här!