Tolk, Engelska till Kinesiska

Tolk, Engelska till Kinesiska

Academic Work söker nu en översättare för uppdragsgivarens räkning för att arbeta på en stor fabrik i Skellefteå. Du kommer att fungera som en länk mellan engelsktalande och kinesiska ingenjörer i den dagliga kommunikationen. Är du översättaren vi söker? Ansök idag i dag, då vi jobbar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Du kommer arbeta med produktionsteamet för att stötta dem förstå den dagliga innformationen . Du översätter den dagliga produktionsplanen eller arbetsstopp för de kinesiska leverantörsingenjörerna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Direkt översätta projektschemat till ingenjörer från den kinesiska leverantören.
  • Hjälpa NV-ingenjörer att arbeta direkt med de kinesiska leverantörsingenjörerna under driftsättningsaktiviteter.
  • Kunna kommunicera med kinesiska leverantörsingenjörer om NV kvalitetsstandarder, aktuell maskinkapacitetsdata och annan processkritisk information.
Vi söker dig som
  • Tala engelska och kinesiska flytande
  • flexibel och positiv
  • Du är boende, eller har möjlighet att ordna boende i Skellefteå eller pendlingsavstånd från Skellefteå.
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Hetid, Snarast 3 månader frammåt
  • Placering: Skellefteå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration, Tolk & Översättare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se