TietoEVRY söker Verksamhetskonsult inom området skola

TietoEVRY söker Verksamhetskonsult inom området skola

Söker du ett jobb där du får möjlighet att göra skillnad och bidra till samhällsutveckling? Har du kanske tidigare jobbat med administration inom skolan eller är utbildad ekonom? Då kan tjänsten som Verksamhetskonsult vara nästa steg för dig. Hos TietoEVRY får du som medarbetare vara med och utveckla digitaliseringen inom skolor i en spännande roll med mycket kundkontakt. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Information om uppdraget

Som Verksamhetskonsult på TietoEVRY tillhör du ett team på 18 konsultkollegor som jobbar i Sverige, Norge och Finland varav 11 av dom sitter i Skellefteå. Du kommer jobba i team tillsammans med dina kollegor och vara ansiktet utåt för TietoEVRY mot kommuner och skolor. På grund av rådande samhällssituation jobbar medarbetarna hemifrån men undantag kommer göras under introduktionen i denna roll för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Resor med övernattning förekommer ca en gång i månaden så fort arbetssituationen återgår till det normala.

Du erbjuds
  • Ett arbete hos ett ledande nordiskt digitalt tjänste-och programvaruföretag
  • Bli en del av ett team med kompetenta och trevliga medarbetare i en spännande och utvecklande roll
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetskonsult kommer du att jobba med ekonomiflöden mellan kommunen och skolorna. Du har en bred roll med många kontaktytor och jobbar nära både ditt team, utvecklare, kunderna och säljarna. Du är kundens naturliga kontakt med TietoEVRY och kommer jobba med att skapa en förståelse för kundens situation och analysera hur Tietoevry skulle kunna hjälpa till och implementera deras system hos kunden. Du arbetar även med att utbilda kunden, utveckla samarbetet och fungera som ett processtöd i kundens egna system

Vi söker dig som

Har stort intresse för att jobba med kunder. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med administration inom skola eller jobbat som lärare. Om du har erfarenhet eller utbildning inom ekonomi är det också intressant samt kunskaper inom SQL. Det är ett krav för tjänsten att du kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.

Som person är du:
  • Noggrann
  • En lagspelare
  • Kommunikativ
Övrig information
  • Start: Omgående, senast 1 maj
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Skellefteå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagens skola står inför en rad olika utmaningar. Elever och föräldrar efterfrågar användarvänligare e-tjänster medan skolledningen har krav på kostnadseffektiviseringar. Med hjälp av digitalisering kan man uppfylla båda kraven.

TietoEVRY Education Services ger skolledning, huvudlärare och ämneslärare möjlighet att ta sig an morgondagens utmaningar och utnyttja synergieffekterna i organisationen.