Teknisk supportkonsult till flera orter i Norrland!

Teknisk supportkonsult till flera orter i Norrland!

I rollen som teknisk supportkonsult kommer du arbeta med användarsupport till system kopplat till skolan. Här har du möjligheten att vara med och bidra till digitaliseringen i Sverige. Du gör alltså samhällsnytta, får in en fot på ett spännande företag och jobbar med något som är riktigt roligt, samtidigt! Sök idag! Urval sker löpande!

Information om uppdraget

I rollen som teknisk supportkonsult får du arbeta i en miljö som bjuder på nya utmaningar varje dag i ett högt tempo. Som stöd har du ett team och en organisation med mycket kunskap. Här passar du om du har ett starkt tekniskt intresse och gärna kopplat till system i skolmiljöer.

På Tieto värdersätter vi våra medarbetares åsikter och du får en chans att vara med och påverka

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett team där samarbete och kul på jobbet är en viktig del i arbetet
 • Att få utvecklas tillsammans med ditt team i en öppen feedbackkultur
 • Få in en fot i en stor organisation med utvecklingsmöjligheter och lång branscherfarenhet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som teknisk supportkonsult kommer du att tillhöra ett nordiskt supportteam som tillsammans jobbar för att stötta kommuner i användandet av system kopplat till skolan. Du kommer att arbeta med felsökning och hitta lösningar på användarnas problem. Du kommer även att arbeta med kvalitetssäkring och test av de produkter Tieto levererar. Du kommer främst att arbeta via mail och telefon från något av Tietos kontor i Norrland men du kommer även att få möjlighet att träffa kunder.

Vi söker dig som
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har utbildning eller erfarenhet inom databaser, teknisk support eller utveckling
Som person är du:
 • Problemlösande
 • En lagspelare
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Skellefteå, Luleå eller Umeå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder deras mjukvara och tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. Område skola, Tieto Education, har ca 100 medarbetare på Skellefteåkontoret och totalt ca 250 på kontor främst i de nordiska länderna. Deras produkter riktar sig främst mot Sverige, Norge och Finland och innefattar stöd till bl.a. lärare, administratörer, skolledare och vårdnadshavare.

Se filmen om Tieto här!