Studenter för framtida deltidsjobb – anmäl ditt intresse här!

Studenter för framtida deltidsjobb – anmäl ditt intresse här!

Vi på Academic Work är alltid intresserad av att komma i kontakt med young professionals - det vill säga studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Är du studerande och vill få in en fot hos en arbetsgivare i Skellefteå och utöka både ditt CV och plånboken? Då vill vi veta mer med ambitionen om att bli din framtida karriärparter. Skicka in ditt CV och låt oss få veta vad dina ambitioner och vad för typ av deltidsjobb som skulle passa dig!

Information om uppdraget

Ett extrajobb kan innebära allt från några timmars arbetstid i månaden till 25 timmar i veckan. Omfattningen kan därför variera men det gemensamma är flexibiliteten! Vi vet om att din primära sysselsättning är studierna och en öppen dialog kommer att föras angående arbetstider och omfattning redan under rekryteringsprocessen.

Genom att kombinera dina studier med ett deltidsjobb får du
  • En fot in hos attraktiva arbetsgivare
  • Möjligheten att bygga på ditt CV med värdefulla erfarenheter
  • Ett utökad professionellt nätverk
  • Ett härligt tillskott i plånboken
  • Schyssta villkor med kollektivavtal och försäkringar
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb.

Arbetsuppgifter

Då det här inte är en annons mot en specifik tjänst vet vi inte något om arbetsuppgifterna, utan vi får vända på den rubriken istället. Vad vill du jobba med för arbetsuppgifter? Låt oss veta det i din ansökan!

Academic Work kan vara din kariärpartner inom en rad olika uppdragsområden. Vi har tidigare haft studenter som exempelvis jobbat som ekonomiassistenter, lagermedarbetare, servicedeskmedarbetare, konstruktör, administratör, pedagogiskt stöd och servicetekniker.

Som du ser är möjligheterna många och när vi kan erbjuda deltidstjänster kommer vi att kontakta de studenter i vårt kontaktnät som vi anser passar den specifika tjänsten, baserat på din utbildning och intresse.

Vi söker dig som

* Är studerande på universitet eller högskola på minst 50 %

Vi är intresserade av studenter oavsett utbildning, skriv gärna i din ansökan varför du studerar det du gör och vad dina ambitioner med studierna är. På så sätt kan vi matcha din profil på bästa sätt.

Övrig information
  • Efter mottagen intresseanmälan kommer du få ett bekräftelsemail. Därefter kontaktar vi dig igen när ett passande uppdrag dyker upp
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Skellefteå
* Vid frågor kontakta oss gärna på vår team-mail Academic Work.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se