Ska du eller har du nyligen tagit examen inom IT?

Ska du eller har du nyligen tagit examen inom IT?

Vi på Academic Work är alltid intresserade av att komma i kontakt med Young Professionals - det vill säga studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Är du intresserad av att få in en fot hos en arbetsgivare i Västerbotten eller Norrbotten? Då vill vi veta mer med ambitionen om att bli din framtida karriärpartner. Skicka in ditt CV och låt oss få veta vad dina ambitioner är och vad för typ av jobb som skulle passa dig!

Information om uppdraget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här :)

Arbetsuppgifter

Då det här inte är en annons mot en specifik tjänst vet vi inte något om arbetsuppgifterna, utan vi får vända på den rubriken istället. Vad vill du jobba med för arbetsuppgifter? Låt oss veta det i din ansökan så att vi kan på bästa sätt koppla ihop dig med en eventuell arbetsgivare!

Vi på Academic Work har samarbete med företag inom flertal olika branscher, det gör att det finns stora möjligheter för dig att hamna i just den bransch du vill jobba inom!

Vi söker dig som

Vi söker dig som nyligen har tagit examen eller snart ska ta examen inom IT och är ute efter en junior tjänst inom IT. Skriv gärna med vilket program du har läst, vilka program och språk som du har använt dig av och till vilken grad. Var så specifik som möjligt för att vi ska kunna få en tydlig uppfattning av din bakgrund och önskan framöver kring arbete. Skriv gärna med vilken stad du skulle vilja jobba i inom Västerbotten och Norrbotten.

Övrig information
  • Efter mottagen intresseanmälan kommer du få ett bekräftelsemail. Därefter kontaktar vi dig om ett passande uppdrag dyker upp.
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Västerbotten och/eller Norrbotten
* Vid frågor kontakta oss gärna på vår team-mail Academic Work.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se