Projektledare med kunskap inom hydraulik till Specma!

Projektledare med kunskap inom hydraulik till Specma!

Tycker du om att konstruera och vill vara med från projektets början till slut? Vi söker dig som har kunskap om hydraulik och vill ta dig an rollen som projektledare hos Specma! Du sköter kontakten med kund, projekterar, konstruerar och provkör. Tjänsten erbjuder variation och du kommer att få en bra introduktion i rollen för att på sikt arbeta mer och mer självständigt. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker Projektledare inom hydraulik till Specma. För att du ska få en så bra introduktion som möjligt kommer du att arbeta tillsammans med en erfaren kollega till en början. På sikt kommer du att självständigt ansvara för kunder och sköta kontakten med dessa på egen hand.

Specma tar sig gärna an utmanande och komplicerade projekt. Du kommer få möjlighet att utvecklas både inom hydraulik och teknik men även i kommunikation och möte med kunder. Du är med från projektets början till projektets slut och formar tillsammans med kunden den perfekta lösningen för just dem.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Specma. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att på sikt bli fastanställd hos Specma förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du ansvara för ett antal kunder självständigt. Vid din sida kommer du att ha kunniga kollegor som finns till hjälp vid frågor och erfarenhetsutbyte.

Du kommer till exempel att:
 • Projektera och konstruera
 • Rita och dimensionera
 • Skapa offerter och underlag
 • Sköta kontakten med leverantörer och kunder
Då rollen anpassas efter dina tidigare erfarenheter passar tjänsten både dig som är ny i karriären, men också dig som är erfaren och vill ta dig an nya utmaningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har läst en teknisk utbildning med inslag av hydraulik, exempelvis ingenjör inom maskinteknik, fordon eller hydraulik vid ITH.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kontakten med kunder, leverantörer samt internt sker på svenska
Det är meriterande om du
 • Har praktisk arbetslivserfarenhet av hydraulik och konstruktion
 • Tidigare arbetat med projektledning eller försäljning
 • Kunskap om 3D-modellering
Som person är du kommunikativ och serviceinriktad. Du är lyhörd till kundens behov och gör ditt yttersta för att kunden ska bli nöjd. För att lyckas i projektledarrollen krävs det att du är strukturerad samt problemlösningsorienterad. Du ser till att driva dina processer i mål på ett effektivt sätt och ser möjligheterna i de utmaningar du ställs inför. Utöver det är såklart ditt tekniska intresse och kunskap inom hydraulik

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Skellefteå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Specmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Specma här.