Kan du C# och C++ och har ett sinne för 3D-grafik?

Kan du C# och C++ och har ett sinne för 3D-grafik?

Vill du jobba på ett företag som är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg och installationsbranschen? Nu har du chansen att bli en del av ett ständigt växande företag som vågar utmana tekniken och hitta lösningar på kunders problem. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för direkt rekrytering en utvecklare med kunskap inom C# och C++ till Elecosoft.

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.

Vi söker en person som ska arbeta med utvecklingen av Staircon - en programvara för design och tillverkning av trappor och där du får vara med och utveckla en ny generation mjukvara. Programvaran Staircon används av hundratals kunder runt om i världen och för att fortsätta denna framgångssaga söker vi dig som vill vara med på denna resa.

Kenneth Schönfeldt, affärsområdeschef för Staircon beskriver rollen såhär: Är du intresserad av tekniskt avancerad 3D programmering är det här roligaste jobbet i stan!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Elecosoft.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta agilt i ett tvärfunktionellt team där det för närvarande är tre utvecklare. Tillsammans med teamet kommer du att arbeta med utvecklingen av deras produkt Staircon. Idag består den av en CAD-del för design, en CAM-del för produktion och en web-applikation för visualisering och beställning av trappmodeller. För att trivas med att utveckla Staircon är det därför viktigt att du har ett intresse av 3D-grafikprogrammering och/eller CAD/CAM-mjukvaror.

Ditt jobb kommer innebära bland annat:
 • Implementering av matematiska algoritmer
 • MMI intensiv 3D utveckling
 • Utveckling av en ny generation mjukvara
Utveckling och support av Staircon bedrivs i Skellefteå vilket även är din framtida stationeringsort, men du kommer att kommunicera med såväl kollegor som återförsäljare i andra länder.

Vi söker dig som
 • Är teknisk utvecklare med kompetens inom GUI-utveckling och förmåga att visualisera objekt i 3D
 • Kan driva och slutföra utvecklingspunkter
 • Har kompetens inom C# och C++
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har ett matematiskt intresse med kunskap inom linjär algebra, matriser, vektorer och sök- och optimeringsalgoritmer. Har du dessutom erfarenhet inom utveckling av CAD-program och webprogrammering ser vi det som positivt.

Som person trivs du med att ta ett stort ansvar i en grupp för att driva den tekniska utvecklingen framåt. Du lockas av att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och du är en strukturerad problemlösare som vill se resultat.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Skellefteå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elecosofts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elecosoft är ett företag som utvecklar och levererar innovativa ideér och unika programvaror och tjänster. Läs mer om företaget och produkten Staircon genom att klicka på länken ovan.