Junior systemutvecklare till modernt IT- företag

Junior systemutvecklare till modernt IT- företag

Är du en nyutexaminerad datavetare eller tar du examen till sommaren och söker efter ett spännande arbete inom IT? Brinner du för programmering och vill fortsätta att utvecklas inom området? Vi söker nu för Explizits räkning en systemutvecklare till Skellefteå. Tveka inte utan sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior systemutvecklare till Explizit.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Explizit. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 12 månader. Det finns goda möjligheter att bli anställd av Explizit, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior systemutvecklare kommer du arbeta med systemutveckling i .NET-miljö med hjälp av C#. På Explizit är arbetsuppgifterna varierande och arbetet kommer att ske i varierande tekniker som HTLML5, React, Bootstrap, Angular2 samt JavaScript. Du får möjlighet att prova på olika saker och får en mentor som kommer att stötta dig i ditt arbete. Genom learning by doing och med stöttning av seniora konsulter internt, är det tydligt vem som ansvarar för vad så du vet vem du ska vända dig till. Allt eftersom kommer du att växa in i en konsultroll och arbeta ute hos Explizits kunder.
Beroende på din profil och erfarenhet kommer du att arbeta i uppdrag mot olika kunder och olika projekt. Det är detta som avgör dina arbetsuppgifter, och du arbetar alltid i team.

Hos Explizit styr du din egen utveckling och vilka ämnen du vill fördjupa dig i eftersom här finns en platt organisation.

Vi söker dig som
  • Är nyutexaminerad datavetare eller systemvetare
  • Har ett stort intresse för programmering
Som person är du öppen och lyhörd, du använder sig av dina kollegors kompetenser och arbetar för att skapa goda relationer. Du tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du är en lagspelare som tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att teamet ska uppnå sina mål. Vidare är du nyfiken och vill lära dig nya saker eller kommer med förslag på lösningar. Du är en problemlösare som gillar utmaningar och ger alltid hundra procent i dina uppdrag.

Övrig information
  • Start: omgående eller enl. överenskommelse
  • Omfattning: heltid 12 månader med goda chanser till överrekrytering
  • Placering: Centrala Skellefteå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Expizits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Explizit är ett konsultföretag inom modern informations- och kommunikationsteknologi. Explizit Netcrew ingår i Explizit Group och har idag drygt 25 anställda. Huvudkontoret finns i Skellefteå och övriga kontor i Göteborg och Malmö.