Jobba med utveckling i teknikens framkant på Elecosoft!

Jobba med utveckling i teknikens framkant på Elecosoft!

Vill du bli en del av ett ständigt växande företag som vågar satsa på juniora talanger och som utmanar tekniken för att hitta lösningar på kunders problem? Här är tjänsten för dig med kunskap i programmering som vill jobba med utvecklingen av en molntjänst inom projektledning, där du har stor påverkan på resultatet. Läs mer och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning.

I denna tjänst blir du en del av teamet som jobbar med utveckling av Memmo - en molntjänst för bygg- och installationsbranschen som ger ett IT-stöd kring alla faser av ett byggnadsprojekt.

Du erbjuds
 • En möjlighet för dig som är ny i karriären att bli en del av ett företag med mycket kompetens.
 • Ett jobb där du får arbeta med nya teknologier.
 • Blir en del av ett team där ditt engagemang värdesätts och där du blir en viktig del i hur Memmo utvecklas framåt.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Elecosoft.

Arbetsuppgifter

Memmo är en molntjänst som är utvecklad med .NET/Angular och som tillhandahålls via Microsoft Azure. Det är en renodlad SaaS-lösning med en hög grad av automatik gällande kontinuerliga leveranser och tester. I Memmoteamet som idag består av två personer kommer du vara delaktig i utvecklingen och utformningen av programvaran.

Ditt jobb kommer innebära bland annat:
 • Utveckling av programvaran.
 • Bidra till nya ideér och tankesätt kring programutveckling.
 • Vara med i beslutsfattande och påverka arbetssätt.
 • Utveckla ny funktionalitet och anpassa Memmo till marknader utanför Sverige.
Utveckling och support av Memmo bedrivs från huvudkontoret i Skellefteå, där sitter större delen av dina framtida kollegor. De har även återförsäljare och kollegor på andra orter och länder som du i den här rollen kommer att ha kontakt med.

Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning.
 • Har kunskap i C#, .NET och/eller Javascript.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom Angular, HTML5 och SQL samt om du har erfarenhet av agila arbetssätt och testautomation.

Som person gillar du att samarbeta i ett team och att jobba nära användare för att förstå deras behov. Du är en problemlösare som blir en del av ett team med stort engagemang och lyhördhet och tillsammans med dina kollegor kommer du att ta initiativ och driva den tekniska utvecklingen framåt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Centrala Skellefteå.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elecosofts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se