Grattis du är ett steg närmare din nya karriär och tjänsten som utvecklare på Elecosoft!

Grattis du är ett steg närmare din nya karriär och tjänsten som utvecklare på Elecosoft!

För att komma ytterligare ett steg närmare vår eftertraktade utbildning inom Java på Academy skickar du in din ansökan via den gröna knappen Ansök här längre ner i annonsen. Du bifogar ditt motivationsbrev och CV, eftersom din motivation till att göra detta karriärbyte väger tyngre än din erfarenhet så rekommenderar vi dig att lägga extra krut på motivationsbrevet om varför du är rätt person för Academy! Vi arbetar med ett löpande urval och platserna kan komma att fyllas innan deadline och för att öka dina chanser till programmet så bör du skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan idag för att ta vara på möjligheten för att kunna göra en blixtkarriär inom IT- allt startar hos Academy!

Information om uppdraget

Information om utbildningen

Utbildningen som IT-konsult startar den 24 juni
Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl:09.00-17.00
Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm
Arbetsort efter avslutad utbildning: Skellefteå

Praktisk information
  • Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tester och två intervjuer. Om du vill öka din chans för att få en plats på programmet rekommenderar vi dig att söka direkt då platserna kan fyllas innan rekryteringsdeadline.
  • Sök till Academy genom att klicka på Ansök här och bifoga ditt CV och motivationsbrev.
  • Har du specifika frågor kring Academy och rekryteringsprocessen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.
VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!
Academy - se vad våra IT konsulter tycker om programmet!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)