Är du en teknikintresserad problemlösare? Sök som tekniker på Eltel!

Är du en teknikintresserad problemlösare? Sök som tekniker på Eltel!

Är du intresserad av att arbeta i bred teknisk roll med möjligheter att anpassa dina arbetsuppgifter utifrån din kompetens och eget intresse? Trivs du med en bred och varierande kundkontakt? Samtidigt som du har stöttning från kollegor i form av många samarbeten och där ni ges möjligheten att komplettera varandra. Tjänsten innebär kontakt med både företags- som privata kunder. Eltel söker en spridningsnätstekniker med intresse för teknik och problemlösning, är du den de söker? Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en spridningsnätstekniker till Eltel. I Skellefteå kommer du att tillhöra ett serviceteam om 20 personer. Eltel erbjuder tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - infranets. De bygger, installerar och säkerställer driften för el och kommunikation. Tillsammans förebygger de vardagsproblem och arbetar för ett robustare samhälle baserad på tjänster inom energi och kommunikation.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till sex månader framåt efter överenskommen start, med chans till att bli anställd direkt hos Eltel förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos Eltel erbjuds du en gedigen introduktionsutbildning bestående av både teoretiska som praktiska moment av andra tekniker på plats. I rollen finns inslag av administration, kundkontakt och besök. Arbetsbördan kan variera och stundtals vara mer intensiv och uppdragen kan variera mycket i tidsomfång. Det är ditt intresse, önskemål och egna initiativ som styr i vilken riktning din arbetsroll utvecklas i slutändan. Tjänsten innebär mycket kollegial kontakt och i ditt team finns det en produktionsplanerare, samordnare och andra stödfunktioner för att du ska lyckas i ditt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Bistå kunder med hjälp och support av tekniska problem (såsom telestationer)
 • Felavhjälpning och leveranser
Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har teknik som intresse
 • Innehar B-körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Är praktiskt lagd
 • Har en teknisk bakgrund
 • Har arbetat som tekniker eller med kundkontakt
 • Har administrativa färdigheter
Som person är du strukturerad och driver på ditt arbete självständigt. Likväl trivs du att arbete i team och har goda samarbetsförmågor. Du räds inte att ta dig an utmanande problem och du drivs av att befinna dig i en miljö där du får hjälpa människor med hjälp av din praktiska förmåga. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 07:30-16:00
 • Placering: Skellefteå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som marknadsledare ligger Eltel i framkant i den nya infranätbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unika möjligheter till innovationer och nya arbetssätt. Kunderna till Eltel Networks är teleoperatörer, systemleverantörer, energibolag, kommuner, fastighetsbolag, blåljusmyndigheter och vägverk, banverk och luftfartsverk - lokala såväl som nationella.