Hoppa till innehåll
Ansök nu
Toyota som är den starkaste aktören på marknaden växer kontinuerligt och nu söker vi fler medarbetare. Just nu söker vi en driven servicetekniker med erfarenhet av, eller intresse för att lära sig mer om serviceteknikeryrket i allmänhet och automation i synnerhet.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Toyota Material Handling Sweden AB är hög servicestandard och punktlighet viktiga ledord. Du ska se till att våra kunder alltid har en väl fungerande truckpark och att kundernas oplanerade stillestånd alltid tas om hand snabbt och effektivt.
Även om du arbetar väldigt självständigt, ansvarar för din egen planering och hur du löser dina uppdrag, så ingår du i ett team där alla hjälps åt och stöttar varandra vid behov och arbetstoppar.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba i ett engagerat team med ett av världens starkaste varumärken och den starkaste aktören inom materialhantering i Sverige. Vi ser det som en självklarhet att du har vilja, intresse och professionalism i det arbete du utför.

Vi söker dig som:

Har en teknisk bakgrund, exempelvis fordons-, elprogrammet eller motsvarande kompetenser
Kan kombinera fysiskt arbete med administrativa uppgifter
Är en engagerad och intresserad teammedlem
Ser tekniska problem som en rolig och spännande utmaning
Har förmågan att förutse och prioritera uppgifter samt att se till att dessa utförs
Är intresserad av ny teknik, många av våra kunder ställer just nu om till automation

För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

YH-utbildning för servicetekniker, erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar eller robotar är meriterande samt kunskap om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner.
Vi söker dig som hanterar engelska eftersom vi har dokumentation som kan vara på engelska.
B-körkort och en trygghet i att arbeta självständigt är ett krav.
Vi tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver. Lämplig bostadsort är Skara med omnejd.

Vi ser gärna att både kvinnor och män söker tjänsten och vi strävar efter kulturell mångfald.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ansvarig servicechef Johan Andrén på -industries.eu eller på 076-7054770.

Sista ansökningsdag är den 1/10.

Välkommen med din ansökan för att bli en del av ett starkt servicegäng.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning.

Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby. Även tillverkning och utveckling sker i Mjölby där också huvudkontoret för Europaverksamheten finns. Antalet medarbetare är cirka 450, varav 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare