Hoppa till innehåll
Skara Sommarland logotyp

Strategisk affärsområdeschef till Teknik

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Skara Sommarland är sedan 2001 en del av upplevelsekoncernen Parks and Resorts och har som Skandinaviens största vattenpark placerat orten Axvall på kartan. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för ett inspirerande och driftsnära ledarskap är detta något för dig.

Skara Sommarland söker nu en Affärsområdeschef till teknik med övergripande ansvar för den tekniska driften. Förutom fyra miljoner liter vattenäventyr består parken av 30 karuseller, 20 matenheter samt ett campingområde med 300 stugor och 500 tält- och husvagnsplatser. Destinationen är fylld av upplevelser för alla åldrar och vår drift ur ett tekniskt perspektiv är en avgörande pusselbit för att allt arbete ska fungera. Nu söker vi en Affärsområdeschef till Teknik som vill vara med och bidra till att driften på Skara Sommarland är i världsklass!

Som teknisk chef är du ansvarig för samtliga tekniska funktioner på Skara Sommarland:
  • Service & Underhåll (el, VVS, snickare m.m.)
  • Parkvård (renhållning av parkens inom- och utomhusytor)
  • Campingvård (renhållning av canmpingens inom- och utomhusytor)
  • Anläggningsvård (underhåll av parkens grönytor)
  • Attraktion (mekaniker och värdar)
  • Fastighetsteknik
  • Teknisk projektledning
  • Externa entreprenörer
Du ansvarar för att leda, driva och utveckla underhåll, fastighet och teknik på Skara Sommarland. Som teknisk chef arbetar du både strategiskt och operativt tillsammans med resten av teamet och ansvarar ytterst för affärsområdets planering, såväl ekonomiskt och arbetsledande.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete i en ledande roll, gärna inom teknik- och underhåll. Du har utifrån tidigare erfarenhet arbetat med affärsutveckling och strategisk planering av fastighetsunderhåll, där det är meriterande om du drivit större projekt samt har erfarenhet inom kommersiell fastighetsförvaltning. Vidare har du en akademisk examen inom ekonomi och/eller fastighet alt. ingenjörsutbildning eller annan likvärdig utbildning.

Du har en förmåga att förstå det praktiska och vara en problemlösande stödjande funktion samtidigt som du ser helheten och fattar strategiska beslut för destinationens bästa. Vidare är kvalitet viktigt för dig där du alltid har ett öga för detaljer, för så väl gäster som våra medarbetare. Du är en pragmatisk person med god initiativtagande förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 9 december men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Eriksson, Affärsområdeschef Teknik Kolmårdens Djurpark/Skara Sommarland, på eva.eriksson@kolmarden.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Sofia Mauchlen, HR senior partner, på sofia.mauchlen@kolmarden.com eller 010-708 7518.
Skara Sommarland logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med ett 40-tal attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. Vidare har Skara Sommarland också en camping med 500 platser för husvagnar och tält, 300 stugor och några lägenheter. Varje år anställer Skara Sommarland ca 500 personer och besöks av ca 300 000 gäster.

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.
https://www.sommarland.se/

Liknande Jobb

Skövde
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Skövde
Organisation & ledning
Företagslogga