C-chaufför till kund i Skara

C-chaufför till kund i Skara

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga - vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dina arbetsuppgifter
Att jobba som C-chaufför hos vår kund ställer höga krav på din förmåga att ta eget ansvar men det är också väldigt roligt och givande. Just nu söker vi på Premier AB dig som är redo för en sådan utmaning med ansvar för insamling av industriavfall. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Premier AB!

Som C-chaufför har du en viktig roll som innebär att samla in industriavfall från olika företag inom Skaraborg. Du kommer vara Premiers samt kundens ansikte ut mot företagen så kundmöten kommer förekomma vilket du bör trivas med. Uppdragets start är i mitten av april och fortlöper under hela sommaren med möjlighet till förlängning.

Din profil
Vi på Premier AB söker dig som har C-körkort samt giltig YKB-utbildning. Har du dessutom erfarenhet av arbete som C-chaufför är det mycket meriterande.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du håller ordning och reda. Som person är du initiativtagande och ser vad som behöver göras.

Om oss
Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Öberg via e-post: sofia.oberg@premier.se.

Att arbeta som konsult på Premier.
Som konsult på Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Då får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare

Mer info
Område Skara
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Öberg via e-post: sofia.oberg@premier.se. Att arbeta som konsult på Premier. Som konsult på Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Då får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare