Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

TESTARE TILL JULA

Publiceringsdatum
01 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du vara en del av en spännande förändringsresa och bidra till framgången hos Jula Business Partners? Vi söker Testare som brinner för att leverera kvalitativa lösningar och är redo att ta sig an utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Hos Jula blir du en nyckelfigur i deras transformation, där du får möjlighet att forma och påverka deras framtid. Ta steget in i en dynamisk och innovativ organisation och ta del av en resa som kommer ta dig till nya höjder!

Jula Business Partners har startat en utvecklingsresa och vi söker flera olika roller till koncernen. Har du IT-kompetens men kanske inte är intresserad av just denna tjänst, hör av dig till oss på Nexer Recruit!

Din vardag

Som Testare hos Jula kommer du vara en viktig del av vårt team och bidra till att optimera testprocesserna för våra applikationer och system. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa kvaliteten på våra digitala lösningar. Varje dag är unik och dina testaktiviteter kommer att ske parallellt med utvecklingsprojekt och du kommer att delta i regelbundna Scrum-möten, inklusive standups och sprintplaneringar. Du kommer att ha möten med intressenter och samarbeta med utvecklare för att utföra code testing. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att:

  • Genomföra testanalyser och bedöma vad som behöver testas samt vilka verktyg och metodiker som ska användas.

  • Planera, designa, prioritera och genomföra både funktionella och icke-funktionella tester.

  • Rapportera eventuella buggar enligt vedertagna standarder för att säkerställa att felaktigheter åtgärdas.

  • Skriva och underhålla testfall, teststrategier och annan relevant dokumentation kopplad till testning och förändringar i våra system.

  • Stötta i kravhantering, testmetodiker och kvalitetstänk för att optimera processerna inom både testning och utveckling.

  • Hantera och uppdatera testdata för att säkerställa korrekta och realistiska testmiljöer.

  • Samarbeta tätt med Jula AB och andra bolag för att säkerställa att våra lösningar uppfyller verksamhetens behov.

  • Ansvara för att sätta upp testautomation för att effektivisera testprocessen.

Vi genomför nu nya och spännande digitala initiativ och moderniserar befintliga lösningar för Julakoncernens varumärken. Du kommer bidra brett i utvecklingen och i nära samarbete med verksamheterna förverkliga idéer och utveckla tjänster, förbättra affärsresultat och skapa värde för hela koncernen. Du arbetar tätt tillsammans med ditt team, i en agil miljö där du får variation genom att arbeta mot de olika verksamhetsområdena inom koncernen. För denna roll finns möjlighet att utgå från Julas nystartade Tech-hub i Göteborg!

Vem är du?

Vi söker både juniora och seniora kandidater för rollen som Testare men det vi bedömer som viktigt för tjänsten är dina personliga egenskaper såsom noggrannhet, strukturerad arbetsmetod, god kommunikationsförmåga, teamkänsla, självständighet och nyfikenhet. Du har ett intresse för systemtest och kvalitetssäkring samt viljan att vara delaktig i planering, specifikation och uppföljning av tester. Det ses som meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet inom testanalys, har en teknisk bakgrund med programmeringskunskaper och en förmåga att hantera databaser. Är du certifierad inom test, exempelvis ISTQB eller har erfarnehet av Postman, Jira, TestRail och DevOps likväl som erfarenhet inom ramverken ITIL och SAFE samt kunskap inom scrum ses det som positivt. Det är också viktigt att du är öppen och nyfiken samt vill vara med och bygga upp testautomation. Vi ser gärna att du delar med dig av dina kunskaper och aktivt bidrar till gruppen och rollen.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Jula Business Partner med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Jula Business Partner. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070-302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om Jula Business Partners

I Jula Business Partners får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Jula Holding, som står som det exekutiva ägarbolaget, innefattar retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julaandan, en viktig framgångsfaktor i koncernen, har sina rötter i Jula som grundades redan 1979. Ägaren Karl-Johan Blank har varit en del av resan från starten och byggt upp verksamheten till vad den är idag. Som en entreprenörstyrd familjekoncern är grundvärderingarna enkelhet, ärlighet, engagemang, ansvarstagande och att alltid sikta högre centrala i Julaandan. Dessa värderingar genomsyrar samtliga verksamheter inom koncernen. Ta chansen att bli en nyckelspelare i vår förändringsresa och utforska en värld av möjligheter hos Jula Business Partners!

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Skara
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Skara
Data & IT
Företagslogga
Skara
Data & IT
Företagslogga