Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

OPERATIONS EXPERT M3 TILL JULA BUSINESS PARTNER

Publiceringsdatum
25 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du vara en del av en spännande förändringsresa och bidra till framgången hos Jula Business Partners? Vi söker en passionerad Operation Expert M3 som brinner för IT och är redo att ta sig an utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Hos Jula blir du en nyckelfigur i deras transformation, där du får möjlighet att forma och påverka deras framtid. Ta steget in i en dynamisk och innovativ organisation och ta del av en resa som kommer ta dig till nya höjder!

Jula Business Partners har startat en utvecklingsresa och vi söker flera olika roller till koncernen. Har du IT-kompetens men kanske inte är intresserad av just denna tjänst, hör av dig till oss på Nexer Recruit!

Din vardag

På Jula får du en varierande vardag. Det centrala i ditt arbete kommer att vara att jobba med incidenter och problem med fokus på de olika modulerna i Infor M3. Detta i nära samarbete med övriga experter på IT och i verksamheten. Infor M3 innehåller många olika moduler så du kommer att få jobba brett inom många verksamhetsområden så som logistik, inköp, försäljning, distribution och kundhantering. Du kommer att analysera och utföra konfigurationsförändringar och uppsättningar i affärssystemet Infor M3 i nära samarbete med M3 experter både på IT och i verksamheten. Du kommer i många fall att vara spindeln i nätet med många spännande affärsförbättrande förändringar pågående hela tiden. Ditt arbete kommer att säkerställa att affärssystemet är uppsatt så att största möjliga affärsnytta uppnås. Vi följer ITIL-ramverket för att trygga bästa praxis inom IT-tjänsthantering. Här får du möjlighet att arbeta med stora komplexa system där stor möjlighet till initiativ finns.

Vi genomför nu nya och spännande digitala initiativ och moderniserar befintliga lösningar för Julakoncernens varumärken. Du kommer bidra brett i utvecklingen och i nära samarbete med verksamheterna förverkliga idéer och utveckla tjänster, förbättra affärsresultat och skapa värde för hela koncernen. Du arbetar tätt tillsammans med ditt kompetenta och drivna team, i en agil miljö där du får variation genom att arbeta mot företag inom flera olika branscher.

Vem är du?

Som Operation Expert M3 ser vi att du har gedigen kunskap om Infor M3 och dess funktioner. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med felsökning genom olika flöden samt god kunskap om T-SQL. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt innehar körkort. Har du dessutom kunskap inom ekonomisk redovisning, integrationer, ITIL och djupgående kunskaper om M3 databasen ses det som meriterande för tjänsten.

Om du är en självgående problemlösare med passion och driv för att optimera och förbättra affärssystem, då är det dig vi letar efter!

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Jula Business Partner med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Jula Business Partner. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om Jula Business Partner

I Jula Business Partners får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Jula Holding, som står som det exekutiva ägarbolaget, innefattar retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julaandan, en viktig framgångsfaktor i koncernen, har sina rötter i Jula som grundades redan 1979. Ägaren Karl-Johan Blank har varit en del av resan från starten och byggt upp verksamheten till vad den är idag. Som en entreprenörstyrd familjekoncern är grundvärderingarna enkelhet, ärlighet, engagemang, ansvarstagande och att alltid sikta högre centrala i Julaandan. Dessa värderingar genomsyrar samtliga verksamheter inom koncernen. Ta chansen att bli en nyckelspelare i vår förändringsresa och utforska en värld av möjligheter hos Jula Business Partners!


Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb