Hoppa till innehåll

OPERATION SPECIALST SECURITY TILL JULA

Vill du vara en del av en spännande förändringsresa och bidra till framgången hos Jula Business Partners? Vi söker en passionerad Operations Specialist Security som brinner för IT och är redo att ta sig an utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Hos Jula blir du en nyckelfigur i deras transformation, där du får möjlighet att forma och påverka deras framtid. Ta steget in i en dynamisk och innovativ organisation och ta del av en resa som kommer ta dig till nya höjder!

Jula Business Partners har startat en utvecklingsresa och vi söker flera olika roller till koncernen. Har du IT-kompetens men kanske inte är intresserad av just denna tjänst, hör av dig till oss på Nexer Recruit!

Din vardag

I din roll som Operations Specialist Security kommer du jobba operativt, ansvara för hantering och åtgärdande av säkerhetsincidenter samt arbeta med problem- och förändringsärenden inom säkerhetsområdet. Du kommer utföra beslutade ändringar i exempelvis loggsystem, säkerhetssystem och brandväggar. Utöver det kommer du vara med vid implementation av nya system samt utvärdera befintliga utifrån säkerhetsaspekter. Du kommer vara delaktig i det ständiga utvecklande av nya larm och mätpunkter för att snabbare kunna reagera på misstänkta händelser i våra system. Rollen är ny hos Jula men utförs idag av en konsult och kommer inbära att du, i nära samarbete med IT-säkerhetschef och IT-operations jobbar för lösningar framåt.

Vi genomför nu nya och spännande digitala initiativ och moderniserar befintliga lösningar för Julakoncernens varumärken. Du kommer bidra brett i utvecklingen och i nära samarbete med verksamheterna förverkliga idéer och utveckla tjänster, förbättra affärsresultat och skapa värde för hela koncernen. Du arbetar tätt tillsammans med ditt kompetenta och drivna team, i en föränderlig miljö inom ramverket ITIL där du får variation genom att arbeta mot företag inom flera olika branscher.

Vem är du?

Du har en bakgrund inom IT-säkerhet och du är van vid att ta en övergripande roll och tycker om att få ärenden att röra sig framåt mot uppsatta mål. Du har gedigen kunskap inom en bredd av vanligt förekommande säkerhetslösningar. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt innehar körkort.

Som person är du driven, snabbtänkt och målmedveten. Du värderar andras input och du frodas i en föränderlig miljö. Om du brinner för IT-säkerhet och vill vara med och skydda vår verksamhet, kan du vara den vi letar efter!

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Jula Business Partner med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Jula Business Partner. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070-302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-10-22.

Om Jula Business Partner

I Jula Business Partners får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Jula Holding, som står som det exekutiva ägarbolaget, innefattar retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julaandan, en viktig framgångsfaktor i koncernen, har sina rötter i Jula som grundades redan 1979. Ägaren Karl-Johan Blank har varit en del av resan från starten och byggt upp verksamheten till vad den är idag. Som en entreprenörstyrd familjekoncern är grundvärderingarna enkelhet, ärlighet, engagemang, ansvarstagande och att alltid sikta högre centrala i Julaandan. Dessa värderingar genomsyrar samtliga verksamheter inom koncernen. Ta chansen att bli en nyckelspelare i vår förändringsresa och utforska en värld av möjligheter hos Jula Business Partners!
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Södertälje
Data & IT
Företagslogga
Malmö stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb