Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

OPERATION EXPERT .NET SYSTEMS TILL JULA

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av en spännande förändringsresa och bidra till framgången hos Jula Business Partners? Vi söker en passionerad Operations Expert .NET Systems som brinner för IT och är redo att ta sig an utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Hos Jula blir du en nyckelfigur i deras transformation, där du får möjlighet att forma och påverka deras framtid. Ta steget in i en dynamisk och innovativ organisation och ta del av en resa som kommer ta dig till nya höjder!

Jula Business Partners har startat en utvecklingsresa och vi söker flera olika roller till koncernen. Har du IT-kompetens men kanske inte är intresserad av just denna tjänst, hör av dig till oss på Nexer Recruit!
Din vardag

Det centrala i din roll är att jobba med drift och support med våra egenutvecklade system som servar verksamheten, du ansvarar för att lösa incidenter och problem kvalitativt och effektivt genom att använda fastställda arbetssätt. Jula inför ITIL som stöd för dessa processer där du kommer att vara en nyckelspelare. Du kommer även utföra konfigurationsändringar och vara delaktig i förbättringar av deploymentprocesser. Här kommer du få en varierande vardag där du behöver kunna analysera och lösa problemärenden relaterade till våra system, genom att noggrant följa flöden genom loggar och koppla samman händelseförlopp för att kunna föra ärenden framåt. Du kommer även erbjuda teknisk rådgivning och stöd till utvecklingsavdelningen när det gäller de system du ansvarar för.

Vi genomför nu nya och spännande digitala initiativ och moderniserar befintliga lösningar för Julakoncernens varumärken. Du kommer bidra brett i utvecklingen och i nära samarbete med verksamheterna förverkliga idéer och utveckla tjänster, förbättra affärsresultat och skapa värde för hela koncernen. Du arbetar tätt tillsammans med ditt kompetenta och drivna team, i en agil miljö där du får variation genom att arbeta mot företag inom flera olika branscher.
Vem är du?

Som Operations Expert .NET Systems ser vi att du har djupgående kunskap om felsökning och förmåga att följa flöden genom loggar i olika system. Du har ett intresse för programmering, test och utveckling och gillar att vara hands on i ditt arbete. Du kan svenska och engelska flytande, både i tal och skrift samt innehar körkort. Om du har kunskaper inom M3, T-SQL, ITIL, Microsoft IIS-hantering eller programmering ses det som meriterande för tjänsten.

Vi söker en självgående och engagerad individ som inte är främmande för att lära sig mer, någon

som är redo att ta sig an utmaningar och driva våra system framåt. Om du är en passionerad .NET-expert med en önskan om att göra skillnad, då kan du vara den vi letar efter!
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Jula Business Partner med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Jula Business Partner. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070-302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Om Jula Business Partner

I Jula Business Partners får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Jula Holding, som står som det exekutiva ägarbolaget, innefattar retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julaandan, en viktig framgångsfaktor i koncernen, har sina rötter i Jula som grundades redan 1979. Ägaren Karl-Johan Blank har varit en del av resan från starten och byggt upp verksamheten till vad den är idag. Som en entreprenörstyrd familjekoncern är grundvärderingarna enkelhet, ärlighet, engagemang, ansvarstagande och att alltid sikta högre centrala i Julaandan. Dessa värderingar genomsyrar samtliga verksamheter inom koncernen. Ta chansen att bli en nyckelspelare i vår förändringsresa och utforska en värld av möjligheter hos Jula Business Partners!

Liknande Jobb

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 mars 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.