Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

ONLINE PRODUCT SPECIALIST TILL JULA AB

Ansök nu

Vill du vara en del av en spännande förändringsresa och bidra till framgången hos Jula Business Partners? Vi söker en passionerad Online Product Specialist som brinner för IT och är redo att ta sig an utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Hos Jula blir du en nyckelfigur i deras transformation, där du får möjlighet att forma och påverka deras framtid. Ta steget in i en dynamisk och innovativ organisation och ta del av en resa som kommer ta dig till nya höjder!

Jula Business Partners har startat en utvecklingsresa och vi söker flera olika roller till koncernen. Har du IT-kompetens men kanske inte är intresserad av just denna tjänst, hör av dig till oss på Nexer Recruit!

Din vardag

Som Online Product Specialist på Marknadsavdelningen kommer du arbeta brett och fungera som länken mellan IT och verksamheten. Du kommer ha daglig kontakt med interna specialister och avdelningar samt externa leverantörer och partners. Det är stor variation i arbetsuppgifterna, du kommer bland annat sitta med allt från kravhantering och test till mindre implementationer och bugg-hantering för de produkter du har ansvar för. I din roll ingår att förstå verksamheten och kundernas krav och behov för att sedan sätta en plan framåt. Din roll innebär att projektleda ärenden, krav ställa och kvalitetssäkra produkterna. Kulturen på Jula präglas av samarbete, delandet av kunskap och utveckling.

Vi genomför nu nya och spännande digitala initiativ och moderniserar befintliga lösningar för Julakoncernens varumärken. Du kommer bidra brett i utvecklingen och i nära samarbete med verksamheterna förverkliga idéer och utveckla tjänster, förbättra affärsresultat och skapa värde för hela koncernen. Du arbetar tätt tillsammans med ditt kompetenta och drivna team, i en agil miljö där du får variation genom att arbeta mot företag inom flera olika branscher.

Vem är du?

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har ett starkt driv, en förmåga att ta in ny information, god kommunikationsförmåga samt ett proaktivt tankesätt. Du har en stor dos självledarskap, har en förståelse för IT och en vilja att driva projekt. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Utöver det ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom e-handel eller med webb/apputveckling som projektledare, produktansvarig eller liknande roll. Det är fördelaktigt om du kommer från en medelstor organisation där du haft möjlighet att vara i dialog med flera kontaktytor, både internt och externt. Det viktigaste är dock ditt intresse och vilja att ta sig framåt.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Jula Business Partner med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Jula Business Partner. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-10-01.

Om Jula Business Partner

I Jula AB får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Jula Holding, som står som det exekutiva ägarbolaget, innefattar retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julaandan, en viktig framgångsfaktor i koncernen, har sina rötter i Jula som grundades redan 1979. Ägaren Karl-Johan Blank har varit en del av resan från starten och byggt upp verksamheten till vad den är idag. Som en entreprenörsstyrd familjekoncern är grundvärderingarna enkelhet, ärlighet, engagemang, ansvarstagande och att alltid sikta högre centrala i Julaandan. Dessa värderingar genomsyrar samtliga verksamheter inom koncernen. Ta chansen att bli en nyckelspelare i vår förändringsresa och utforska en värld av möjligheter hos Jula AB!


Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare