Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

Mekaniker till NTM Sverige AB

Ansök nu

Söker du nya utmaningar och vill utvecklas i din roll hos en framåtsträvande arbetsgivare? Är du en riktigt vass mekaniker som gillar att lösa problem? Då har vi jobbet för dig! NTM behöver nu utöka sin verksamhet med ytterligare en Mekaniker, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Rollen som Mekaniker innebär att arbeta med felsökningar, underhåll samt reparationsarbeten på tunga fordon. Det är ett självständigt, fritt och omväxlande arbete. Du uppmuntras till att utvecklas i din roll och ditt engagemang är avgörande för vår gemensamma framgång.

Vem är du?

Du har stort teknisk intresse och gillar att meka med tunga fordon. Du har en stark arbetsvilja, gillar att arbeta självständigt och strukturerat och du är noggrann i ditt utförande. Du bör ha god maskin- och verktygsvana och vi värdesätter att du är en problemlösare. Som person har du positiv inställning, visar engagemang och är en lagspelare.

Kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet som mekaniker
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal ock skrift

Meriterande:

  • Kunskaper om hydraulik, svets och fordonsel
  • CE-körkort

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar NTM med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av NTM. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare