Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

IT BUSINESS ANALYST TILL JULA

Publiceringsdatum
01 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du vara en del av en spännande förändringsresa och bidra till framgången hos Jula Business Partners? Vi söker en passionerad Business Analyst som brinner för IT och är redo att ta sig an utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Hos Jula blir du en nyckelfigur i deras transformation, där du får möjlighet att forma och påverka deras framtid. Ta steget in i en dynamisk och innovativ organisation och ta del av en resa som kommer ta dig till nya höjder!

Jula Business Partners har startat en utvecklingsresa och vi söker flera olika roller till koncernen. Har du IT-kompetens men kanske inte är intresserad av just denna tjänst, hör av dig till oss på Nexer Recruit!

Din vardag

I rollen som IT Business Analyst kommer du att bli en central del i teamet och ha en avgörande roll i att forma och driva framgångsrika projekt. Dina ansvarsområden inkluderar:

  • Insamling och konkretisering av krav: Du kommer att arbeta nära våra olika intressenter för att identifiera och förstå deras behov och önskemål. Genom att formulera tydliga Epics med User stories och affärsmål kommer du att hjälpa till att skapa en gemensam vision för våra projekt.

  • Prioritering och bedömning av affärsnytta: Som Business Analyst kommer du vara med och stödja beslutsprocessen när det gäller att prioritera olika krav och funktioner. Du kommer att analysera och bedöma affärsnyttan för att säkerställa att vi fokuserar på de mest värdefulla initiativen.

  • Arbete med processflöden och förbättringsarbete: Du kommer att vara involverad i att analysera och optimera våra befintliga processer och processflöden. Genom att driva förbättringsarbete kommer du att hjälpa till att öka effektiviteten och maximera affärs- och verksamhetsnyttan för våra projekt.

  • Hantering av kravändringar: Du kommer att säkerställa att eventuella kravändringar under projektets livscykel hanteras på ett korrekt sätt. Detta inkluderar att definiera och dokumentera ändringar för att säkerställa en smidig och kontrollerad process.

  • Tvärfunktionellt arbete: Som Business Analyst kommer du att samarbeta med olika företag och verksamhetsområden inom koncernen. Du kommer att vara involverad i utvecklingen av nya lösningar för olika varumärken, vilket innebär spännande och utmanande möjligheter att forma framtiden för våra produkter och tjänster.

Genom att vara en del av vårt team får du en varierad och stimulerande arbetsvardag där du kan dra nytta av din analyskompetens samtidigt som du utvecklar din kunskap inom IT och affärsutveckling. Vi genomför nu nya och spännande digitala initiativ och moderniserar befintliga lösningar för Julakoncernens varumärken. Du kommer bidra brett i utvecklingen och i nära samarbete med verksamheterna förverkliga idéer och utveckla tjänster, förbättra affärsresultat och skapa värde för hela koncernen. Du arbetar tätt tillsammans med ditt team, i en agil miljö där du får variation genom att arbeta mot företag inom flera olika branscher.

Vem är du?

Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta som Business Analyst eller i liknande roller. Du är bekväm med att driva analysarbete och behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Du har en djup förståelse för verksamheten och dess processer och kan sätta dig in i användarnas behov samt översätta dem till konkreta krav och lösningar. Du har förmågan att förstå både IT:s och verksamhetens perspektiv och kan skapa en gemensam förståelse, målbild och samsyn för alla intressenter. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att driva projekt och kan leda förstudier, genomföra processkartläggningar och facilitera workshops. Du använder dig av visuella verktyg och metoder för att tydliggöra och kommunicera komplexa koncept. Samarbetsvana, flexibilitet och helhetssyn är naturliga förmågor för dig likväl som att du har kunskap och förståelse för de olika stegen i en digital utvecklingsprocess. Du kan navigera i den snabbrörliga teknologiska miljön och har insikt i moderna utvecklingsmetoder och verktyg. Om du tidigare arbetat som applikationsexpert, produktägare samt har erfarenhet från detaljhandeln, logistik och/eller Business Intelligence ses det som meriterande för tjänsten.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Jula Business Partner med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Jula Business Partner. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070-302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om Jula Business Partners

I Jula Business Partners får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Jula Holding, som står som det exekutiva ägarbolaget, innefattar retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julaandan, en viktig framgångsfaktor i koncernen, har sina rötter i Jula som grundades redan 1979. Ägaren Karl-Johan Blank har varit en del av resan från starten och byggt upp verksamheten till vad den är idag. Som en entreprenörstyrd familjekoncern är grundvärderingarna enkelhet, ärlighet, engagemang, ansvarstagande och att alltid sikta högre centrala i Julaandan. Dessa värderingar genomsyrar samtliga verksamheter inom koncernen. Ta chansen att bli en nyckelspelare i vår förändringsresa och utforska en värld av möjligheter hos Jula Business Partners!

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Lidköping
Data & IT
Företagslogga
Skara
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga