Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

BUSINESS CONTROLLER TILL KELLFRI

Publiceringsdatum
20 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en analytisk ekonom på jakt efter nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla ett innovativt bolag där kvalitet och hållbarhet är två ledord? Kellfri i Skara behöver nu utöka sin verksamhet med en Business Controller. Läs mer nedan och sök redan idag!
Din vardag

Rollen som Business Controller är ny och kommer innebära att du stöttar verksamheten och ledningen genom kontroll, uppföljning och analys. Du kommer få en varierande vardag där du följer resultat och processer, tar fram och förvaltar olika rapportpaket samt identifierar affärs- och ekonomiska möjligheter. I rollen ingår att samarbeta med närliggande avdelningar såsom sälj och inköp samt att stötta och vara behjälplig vid kampanjer. Du kommer även att vara delaktig i budgetarbete och vid framtagande av styrelsematerial. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och du kommer rapportera till samt samarbeta tätt med CFO. Du blir en del av ledningsgruppen och du kommer ingå i det lokala förvärvsteamet.
Vem är du?

Du har högre utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet från liknande roller. Du har starka analytiska färdigheter och förmåga att dra slutsatser från komplexa data samt har goda systemkunskaper. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete från en mindre organisation ses det som meriterande för tjänsten.

Som person bör du vara initiativtagande, strukturerad, analytisk och prestigelös. Du har en god pedagogisk förmåga när det gäller att kommunicera ekonomisk information på ett lättillgängligt sätt och motiveras av att arbeta nära affärsverksamheten. Du har ett analytiskt förhållningssätt med förmågan att omsätta analys i operativa planer samt förmågan att förena detaljkunskap med ett helhetsperspektiv. Du trivs i en drivande roll med många kontaktytor. Du är van vid att prioritera och för dig är det viktigt att hålla hög kvalitet i det du levererar.
Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Kellfri med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Kellfri. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-01-21.
Om Kellfri

Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder vi möjlighet för fler att driva verksamhet på landet. Grunden hos Kellfri är förståelsen och respekten för de utmaningar som våra kunder möter.

Genom att vara genuint nyfikna, intresserade och alltid hålla våra kunder nära, fortsätter vi ständigt att utvecklas och förbättra oss och vårt sortiment. Vi är bäst i Norden på närvaro och helhetserbjudande till mindre gårdar. Samtidigt erbjuder vi kompletterande produkter till större bruk. På så sätt är vi en naturlig del av varje gård.

Kellfri AB är en del av Salix Group, en handelskoncern och affärsområde inom Volati. Volati är noterade på Nasdaq Stockholm.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 mars 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.