Hoppa till innehåll

.NET UTVECKLARE TILL JULA


Vill du vara en del av en spännande förändringsresa och bidra till framgången hos Jula Business Partners? Vi söker passionerade .NET utvecklare som brinner för IT och är redo att ta sig an utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Hos Jula blir du en nyckelfigur i deras transformation, där du får möjlighet att forma och påverka deras framtid. Ta steget in i en dynamisk och innovativ organisation och ta del av en resa som kommer ta dig till nya höjder!

Jula Business Partners har startat en utvecklingsresa och vi söker flera olika roller till koncernen. Har du IT-kompetens men kanske inte är intresserad av just denna tjänst, hör av dig till oss på Nexer Recruit!

Din vardag

Som .NET utvecklare kommer du vara med att utveckla och underhålla Julas applikationer och integrationer med C# som primärt utvecklingsspråk. Du kommer bidra brett i utvecklingen och arbeta främst mot backend, men till viss del även i frontend, i system och applikationer som når både slutkund och kollegor internt i organisationen. Det är ett mycket varierande arbete som inte enbart är riktat mot webbfunktioner och du kommer vara delaktig i hela processen med specifikation, krav, code-review, testning och leverans. I nära samarbete med verksamheten kommer du förverkliga idéer och utveckla tjänster. Arbetet bygger på agil projektmetodik med stöd av ramverket SAFE. Som systemutvecklare på Jula finns det alltid något att göra och gillar du en föränderlig miljö är detta rätt plats för dig! För denna roll finns möjlighet att utgå från Julas nystartade Tech-hub i Göteborg.

Vi genomför nu nya och spännande digitala initiativ och moderniserar befintliga lösningar för Julakoncernens varumärken. Du kommer bidra brett i utvecklingen och i nära samarbete med verksamheterna förverkliga idéer och utveckla tjänster, förbättra affärsresultat och skapa värde för hela koncernen. Du arbetar tätt tillsammans med ditt team, i en agil miljö där du får variation genom att arbeta mot företag inom flera olika branscher.

Vem är du?

Du har högre utbildning inom systemutveckling och har några års erfarenhet av detsamma vilket gör att du känner dig trygg i din utvecklarroll. Du har ett intresse för systemutveckling och vill även vara delaktig i planerings-, specifikations- och uppföljningsfaserna av ett projekt. Du kan svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Om du har erfarenhet från ramverken SAFE och ITIL samt har arbetat med integrationer, Azure, Azure DevOps, CI/CD och M3 ses det som meriterande för tjänsten. Som person motiveras du av att arbeta med utveckling och du trivs med att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Du slutför dina projekt med kvalitet och kreativitet vilket innebär att du bör vara noggrann, strukturerad och har en god kommunikationsförmåga. Du kan arbeta tillsammans i team likväl som självständigt.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Jula Business Partner med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Jula Business Partner. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070-302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om Jula Business Partners

I Jula Business Partners får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Jula Holding, som står som det exekutiva ägarbolaget, innefattar retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julaandan, en viktig framgångsfaktor i koncernen, har sina rötter i Jula som grundades redan 1979. Ägaren Karl-Johan Blank har varit en del av resan från starten och byggt upp verksamheten till vad den är idag. Som en entreprenörstyrd familjekoncern är grundvärderingarna enkelhet, ärlighet, engagemang, ansvarstagande och att alltid sikta högre centrala i Julaandan. Dessa värderingar genomsyrar samtliga verksamheter inom koncernen. Ta chansen att bli en nyckelspelare i vår förändringsresa och utforska en värld av möjligheter hos Jula Business Partners!


Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Skara
Data & IT
Företagslogga
Skara
Data & IT
Företagslogga
Skara
Data & IT
Företagslogga