Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

NearYou söker truckförare!

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.
Tjänstebeskrivning
Vi på NearYou söker just nu dig som vill arbeta som truckförare i Skara med omnejd.

I rollen som truckförare arbetar du främst med att köra material och gods både inne på lagret och i produktionen. Då du är en viktig spelare i produktionskedjan kommer vi lägga stor vikt vid att du är bra på att kommunicera med dina kollegor på plats. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetstiden kan variera, dagtid eller 2-skift kan förekomma. Start omgående.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha minst truckkort A1 och vi ser gärna god erfarenhet av truckkörning.
Som person är du handlingskraftig och tror på att de bästa resultaten når man genom att samarbeta med andra. Att arbeta mot uppsatta mål och varierande arbetsuppgifter är något du trivs med.

Du som söker har fyllt 18 år och innehar B-körkort och tillgång till bil.
Vad erbjuder vi dig?
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Patrik Johansson tel 070 - 785 84 09. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren