Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Engagerad och driven underhållsreparatör sökes!

Har du en yrkesutbildning som maskinreparatör eller flerårig erfarenhet av mekaniskt reparations- och underhållsarbete? Söker du efter något nytt och spännande? Då ska du vända dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra företagets underhållsavdelning där du kommer arbeta som mekaniker i företagets produktion. Din huvudsakliga uppgift är att genomföra reparationer, kontrollera och inspektera produktionsutrustning, förebygga fel samt medverka till att maskiner och utrustning fungerar och är tillgänglig för produktionen. Tillverkningsprocesserna hos kunden innefattar bland annat plåtbearbetning, som består av ett tiotal helautomatiserade maskinutrustningar och flertalet manuella maskiner. Du kommer att spela en viktig roll i att produktionen kan arbeta effektivt och nå verksamhetens mål.

I rollen ingår också att agera rådgivare till personalen kring skötsel och underhåll av maskiner och utrustning. Du ansvarar också för att medverka i medverka i installations- om- och tillbyggnadsprojekt för att förebygga framtida underhållsproblem.

Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och uthyrd till vår kund. För rätt person finns mycket goda möjligheter att så småningom gå över i anställning hos kund.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska och engelska - tal och skrift
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för maskiner och ett driv för felsökning och service. Vi tror du erfarenhet som underhållsreparatör, mekaniker, hydraultekniker eller med el/automation inom tillverkningsindustrin. Du är ansvarsfull, flexibel, plikttrogen och har en mycket bra problemlösnings-/felsökningsförmåga för att metodiskt kunna hitta rotorsaken till problemen som uppstår samtidigt som du är ordningsam i ditt arbete.

Arbetet kommer till viss del att vara teambaserat vilket ställer krav på god samarbetsförmåga samtidigt som arbetet många gånger också är självständigt och ställer krav på förmåga att arbeta på egen hand. Vidare innebär också arbetet på en serviceavdelning att du har god social kompetens och kan möta både kunder och kollegor på ett bra sätt och hjälpa dem att förstå hur hantering och underhåll och av maskinerna ska genomföras.

Om anställningen
  • Placeringsort: Kvänum
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 2-skift/natt
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid med möjlighet till fast anställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare emelie.zell.waneus@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare