Hoppa till innehåll
Kellfri AB logotyp

Montörer och lagerpersonal - Sommarvikarier sökes

Ansök nu
Ta chansen att bli en del av team Kellfri i sommar! Just nu söker vi sommarvikarier till vårt centrallager i Jung.

Montör 2 st

Tjänsten innefattar montering av våra större produkter som huggarvagnar, dumpers, tippvagnar, leveransservice av traktorer och hjullastare etc. Erfarenhet av tidigare verkstadsarbete samt kunskap inom el och hydraulik är en merit.

Placering på vårt centrallager i Jung. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Fredrik Sandin, fredrik.sandin@kellfri.se. Skriv Montör sommar 2023 i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande så vi ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lagerpersonal

Som lagerarbetare packar och plockar du produkter ut till slutkund. Tjänsten innefattar även lastning och lossning av produkter. Då sommaren är vår högsäsong så är det viktigt att du är stresstålig, lösningsorienterad och framför allt sätter kunden i fokus. Jobbet innefattar orderplock så truckvana och truckkort är meriterande.

Placering på vårt centrallager i Jung. Vid frågor om tjänsten och inlämning av ansökan kontakta Mats Carlson, mats.carlson@kellfri.se. Skriv Lagerarbetare sommar 2023 i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande så vi ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder de möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Företaget startades år 1952, omsätter ca 260 miljoner SEK och har idag 70 engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Försäljning finns även i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Polen och Tyskland. Kellfri AB är en del av Salix Group, en handelskoncern och affärsområde inom Volati. Volati är noterade på Nasdaq Stockholm.

Liknande jobb