Exportsäljare - Vill du jobba med internationell försäljning?

Exportsäljare - Vill du jobba med internationell försäljning?

Ta chansen och jobba som innesäljare på vår exportavdelning! Kellfri befinner sig i en spännande tillväxtresa och har sålt lantbruksprodukter till Nordens alla gårdar i över 70 år. Vi har också framgångsrik försäljning i länder som Tyskland och Storbritannien med flera genom ett omfattande återförsäljarnätverk. Vi söker därför en driven Innesäljare & Customer Support till vårt härliga exportteam. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i en spännande roll med stort ansvar.

Företagsinformation

Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder vi möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Verksamheten startades år 1952, omsätter ca 270 miljoner kronor och har idag ett 60-tal engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Kellfri AB är en del av Salix Group, en handelskoncern och affärsområde inom Volati. Volati är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vad erbjuder vi dig?

Du får förmånen att vara en aktiv nyckelspelare i vår exportsatsning. Kellfri är ett spännande företag som är inne i en förändringsresa med en stark ägare och väletablerat varumärke. Vi driver en hög utvecklingstakt där vi själva utvecklar, marknadsför och säljer våra produkter. Kellfri är ett flexibelt och lösningsorienterat företag och vi har korta beslutsvägar från idé till handling. Under våren flyttar vi in i helt nya och fräscha lokaler utmed E20 i Skara. Här får vi plats att växa ännu mer.

Tjänstebeskrivning

I rollen som Innesäljare & Customer Support är du en viktig länk i säljprocessen på vår exportavdelning. Du har lätt för att bygga tillitsfulla relationer och bidrar med driv och struktur i det dagliga arbetet. Trivs med att arbeta självständigt likväl i grupp. Genuin vilja att serva våra återförsäljare och samtidigt skapa hållbar- och utvecklande administration. Du är van att arbeta i Officepaketet och kan skapa underlag för t.ex kunder och våra resande säljare. Tar egna initiativ med bolagets värderingar som grund. Vi letar efter en person som är prestigelös, är tydlig i sin kommunikation och bidrar med positiv energi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • Har arbetat med B2B sälj, återförsäljare och/eller kundsupport
  • Lätt för att bygga och förvalta relationer
  • Är initiativtagande och driven
  • Har god vana av Officepaketet
  • Talar och skriver flytande engelska, gärna tyska
Meriterande:
  • Språkkunskaper i tyska är särskilt meriterande
  • Kundsupport och försäljning inom lantbruksbranschen
Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Skara
Typ av tjänst: Heltid. Tillsvidare.
Sista ansökningsdag 2023-03-31.

Din ansökan skickar du till Lars Persson, senast 31/3. Skriv Exportsäljare i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande så vi ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För ytterligare information kontakta:
Lars Persson, Country Manager Sweden & Norway
Tel. 0511-242 60
lars.persson@kellfri.se
Mer info
Kontaktperson Lars Persson
Telefon 0511-242 60
Email Mejla Lars Persson
Område Skara
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kellfri.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder vi möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Verksamheten startades år 1952, omsätter ca 270 miljoner kronor och har idag ett 60-tal engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Kellfri AB är en del av Salix Group, en handelskoncern och affärsområde inom Volati. Volati är noterade på Nasdaq Stockholm